Skriv ut

Skapa PDF

Östermalmsvägen 19, Söderfors

söderfors

Flerbostadsfastighet med tre hyreshus om totalt 12 lägenheter ca 1,5 mil utanför Tierp. Gångavstånd till Söderfors med kommunal service och butik.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 756 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastighet centralt belägen i Söderfors. Tomt på 5201 kvm bestående av i huvudsak gräsytor. Tomten är delvis kuperad med nivåskillnad mellan tomtdelarna där de tre huskropparna står. Flerbostadshusen på sammanlagt 756 kvm uppfördes 1940, och renoverad senast 2013-2014 då nya kök och badrum sattes in i samtliga 12 lägenheter. Separat ingång till samtliga lägenheter. Lägenheterna är ca 60 kvm stora, och består av två eller i vissa fall ett rum och kök. Varje lägenhet försedd med luftvärmepump för effektiv uppvärmning.

Utförande

Byggår

1940

Renoveringsår

2013

Planlösning

Tre huskroppar om vardera 250 kvm. Totalt inrymmer husen 12 lägenheter om 2 RoK. Lägenheterna är på 60-65 Kvm.

Teknisk information

Uppvärmning

Luftvärmepump

Lokalen kan nås via

Buss och Tåg

Ventilation

Självdrag

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 756

Omgivning

Omgivning/natur

Söderfors som ligger ca 15 km väster om Tierp, vid Dalälven, är en gammal bruksort som bjuder på trevliga miljöer. Här finner man äldre vitputsade smedsbostäder, den engelska parken med templet från slutet av 1700-talet samt herrgården som i dag erbjuder hotell, restaurang samt konferensanläggning. För den aktiva personen finns t ex elljusspår, skidbacke, gym, idrottsplats med bandy och fotbollsplan. Båthamn och goda möjligheter till fiske antingen i Dalälven eller ädelfiske i Hjällsjön

Närservice

Knappt 1 km till Söderfors tätort med butiker och kommunal service.

Kommunikationer

Buss till Tierp med omgivning direkt utanför fastigheten. Upptåget stannar i Söderfors och erbjuder goda förbindelser med Uppsala och Gävle.

Sökhjälp