Skriv ut

Skapa PDF

Maskingatan 12, Ingelsta

norrköpingrrköping

342kvm på Maskingatan 12 i Norrköping lämplig för exempelvis butik, showroom med tillhörande kontor på entresolplan. Skyltning mot Ståthögavägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor

Hyra: 850 kr/år/m². Anpassas utifrån lokalanpassningar.

Storlek: 342 m²

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är i två plan 279kvm på nedre gatuplan samt 63 på entresol med två kontor. Ingång från innergård som låses nattetid. Granne Kakeldax, Bra ljud i bil, Dialekt, Jaktia mm. Bra område för handel, enkelt att parkera och goda skyltmöjligheter ut mot Ståthögavägen med många passerande bilar/dygn. Lokalen är tillgänglig och ska anpassas med WC-paket, pentry och ev mötesrum i samråd med hyresgäst. För intresse, ring 0709-680314 Susann Idervall.

Planlösning

Utförande

Renoveringsår: 2016

Våningsplan: 1 av 1

Antal rum: 5, anpassningsbart

Planlösning: Öppen lösning på entréplan med bakomvarande WC-paket och plats för pentry. Dubbel takhöjd, med entresolplan om 63 kvm. Skyltfönster. Fd kakelbutik.

Övrigt

Takhöjd: 6 m

Lokalen kan nås via: bil och buss

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 63
Butik 279

Ekonomi

Hyra: 850 kr/år/m². Anpassas utifrån lokalanpassningar.

I hyran ingår: Värme

Omgivning

Företag i närheten: Kakeldax, Jaktia, Dialect, Bra Ljud i Bil, Colorama, Byggmax, Kontorab, Lindahls konditori, Ryds glas

Parkeringsmöjligheter/garage: Parkering på innergård och runt fastigheten

Kommunikationer: Mycket nära till buss

Skyltläge: Bra skyltläge mot Ståthögavägen

Vägbeskrivning: Kor in på Ingelstagatan från Ståthögavägen vid Shell bensinstation. Ta vänster in på Maskingatan och fortsätt nästan ända fram till den krök där gatan byter namn till Fabriksgatan. Fastigheten ligger på vänster sida och lokalen ligger i den första huskroppen, inne på gården.

Dokument

Sökhjälp