Skriv ut

Skapa PDF

Medborgarplatsen 3, Södermalm

stockholm

Här sitter du i ett av Stockholms absolut bästa lägen med närhet till både shopping, stort restaurangutbud och all tänkbar service.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 442 m²
Karta

Information

Beskrivning

Flexibel lokal med fantastisk utsikt i huset på Medborgarplatsen. Här sitter du i ett av Stockholms absolut bästa lägen med närhet till både shopping, stort restaurangutbud och all tänkbar service.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Flexibel planlösning efter ert behov.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 442

Omgivning

Omgivning/natur

Kontorslokalen ligger på Medborgarplatsen 3, mitt på trendiga Södermalm. Medborgarplatsen är en trevlig och mycket populär plats att arbeta vid. Närhet till restauranger, saluhall, kommunikation och annan närservice gör det lätt att trivas. Området präglas av en avkopplad och trendig, kreativ stämning. Runt hörnet finns mängder av små butiker med vintage och svenskt mode, gallerier och designaffärer och många välbesökta barer, kaféer och restauranger.

Närservice

På Medborgarplatsen är det enkelt att uträtta ärenden under lunchen eller efter jobbet, där all tänkbar service finns. Ett stort utbud av restauranger med servering finns både inne i Söderhallarna och på torget. Saluhall, bio, affärer, systembolag och annan närservice som mataffär, post, bank och apotek finns i huset. Träningsmöjligheter med både simhall och gym finns i närheten.

Kommunikationer

Till Medborgarplatsen tar man sig lätt med tunnelbana, pendeltåg, bil eller buss.

Övrig information

Övrigt

Här sitter du i ett av Stockholms absolut bästa lägen med närhet till både shopping, stort restaurangutbud och all tänkbar service.

Dokument

Sökhjälp