Skriv ut

Skapa PDF

Rubanksgatan 4, Knivsta

knivsta

Kontor om 241 m² i företagscentret AR i Knivsta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: 1 200 kr/år/m². Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Storlek: 241 m²

Karta

Information

Beskrivning

Kontor om 241 m² i Brf Navaren, som har mycket god ekonomi. Bästa lokalen i huset. Kontoret, med utmärkt läge i Knivsta AR (företagscenter för ca 10 företag), är omgivet av grönområden och med 2 minuter till påfarten på E4:an. Det gör att du och dina medarbetare har nära till Uppsala på 10 min, Arlanda 10 min och Stockholm 30 min. Kontoret är indelat i flera kontorsrum men kan öppnas upp till ett landskap om så önskas. Här finns gott om ljusinsläpp och utsikt över grönområden. När du går in i Knivsta AR Företagscenter, så möts du av ett inbjudanden atrium. Kontoret ligger i hörnläge, 1 trappa upp. Hyra: 1 200 kr/m²/år.

Utförande

Planlösning: 241 m², 8 rum + wc, luftkonditionering, tillgång till höghastighets internet. Mitt i lokalen ligger ett pentry med tillgång till kyl, frys, spis, micro mm. Dessutom fri tillgång till konferensrum för 20 personer (70 m²) och tillgång till fri parkering med många parkeringsplatser. Om du söker en lokal med många kontorsplatser, så kan du med enkla medel förvandla kontorets öppna ytor till ett stort antal platser.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 241 1 200

Ekonomi

Hyra: 1 200 kr/år/m². Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Närservice: 2 km till Knivsta centrum som har ett generöst utbud av service. Promenadavstånd till Nova Park Hotell som har lunchrestaurang samt bensinstationen Circle K som även har livs.

Kommunikationer: Från AR finns det goda kommunikationer med endast 2 minuter till E4:ans påfart vilket innebär att du har 10 minuter till Uppsala, 10 min till Arlanda och 30 min till Stockholm. Utmärkta tåg och bussförbindelser.

Sökhjälp