Skriv ut

Skapa PDF

Mäster Samuelsgatan 56, 3 tr, City

stockholm

Stora generösa ytor på ett enda plan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 3 673 - 3 673 m²
Karta

Information

Beskrivning

Just nu finns tillfälle att hyra ett helt eget våningsplan mitt i city! Visst entrén är någonting som vi bara passerar ett par gånger om dagen, men det ger ändå en extra kick på morgonen att gå in genom en stor och pampig entré. Rymden och höjden går igen även i lokalen och i kombinationen med flera ljusgårdar fortsätter den välkomnande känslan vi fått redan på gatuplan. Egen innergård Hur väl ett kontor fungerar är summan av all planering ni lagt ner för att åstadkomma rätt förutsättningar för er verksamhet och era medarbetare. Det vi kan bidra med är många fina trivselhöjande faktorer, exempelvis generös takhöjd, stora fönster, ljusgårdar, anpassningsbara lokaler och en alldeles egen innegård som gör det möjligt att få en solglimt på fikapausen. Nu gör vi det enkelt att ta cykeln. Med vårt nystartade koncept Cykel & service vill vi skapa förutsättningar för alla som cyklar eller springer till jobbet och förhoppningsvis sänka tröskeln för de som ännu inte börjat. I Cykel & service finns bemannad cykelförvaring, omklädnings- och torkrum samt dusch, möjlighet till eget förvaringsskåp och tillgång till lånecyklar. Dessutom finns Cykloteket på plats med sin service store där de kan erbjuda cykelservice, cykelrekond och butik.Gym i fastigheten (SATS)Cykelförråd, cykelservice, omklädningsrum och duschGarage med elbilsplatserRestaurang och café i fastighetenMiljömärkt byggnad (Leed Guld).

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 3 673 3 673

Omgivning

Omgivning/natur

Läget mitt i Stockholm City är det bästa och erbjuder en mångfald av bra restauranger, butiker, banker och biografer i närområdet.

Parkeringsmöjligheter/garage

Ett flertal allmänna parkeringsgarage finns i närområdet. Exempelvis så driver Q-park ett garage i huset, infart via Klara Norra Kyrkogata.

Närservice

Det centrala läget i Stockholm gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mycket nära Stockholms Central där det finns tillgång till goda kommunikationer såsom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar, Arlanda Express m.m. Dessutom finns tillgång till ett flertal innerstadsbussar i direkt anslutning till kvarteret.

Sökhjälp