Skriv ut

Skapa PDF

Första Långgatan 28, Centrum

göteborg

Fint kontor med bra läge i Linnéområdet/Masthuggstorget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 320 m²
Tillträde: 2017-02-01
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en effektiv kontorslokal med närhet till Linnéstan/Masthuggstorget och hela dess utbud. Järntorget ligger på några minuters gångväg, härifrån går bussar och spårvagnar som tar dig vidare till öviga delar av Göteborg. Spårvagnen stannar i princip utanför entrédörren till fastigheten. Lokalen har ljusinsläpp från två håll, planlösningen är idag mestadels indelad i cellkontor men går givetvis att anpassa efter era önskemål. Med sitt läge nära Järntorget och Götaleden tillfredsställer man både den bilburne och de som väljer kollektivtrafiken. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

6

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 320

Omgivning

Omgivning/natur

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. . På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas. Byggstart är planerad till 2018.

Närservice

I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger och butiker att tillgå.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuter promenerar man till Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Oskarleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna.

Dokument

Sökhjälp