Skriv ut

Skapa PDF

Första Långgatan 30, Centrum

göteborg

Unikt tillfälle att hyra en stor sammanhängande yta med utmärkt läge nära Järntorget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 918 - 1 218 m²
Tillträde: 2017-02-01
Karta

Information

Beskrivning

Unikt tillfälle att hyra en stor sammanhängande yta med bra läge nära Järntorget. Lokalen har ljusinsläpp från alla vädersträck och breder ut sig över större delen av plan 6, ytan är på 918 kvm. Det finns ytterligare 300 kvm i intilliggande lokal som går att slå samman med denna yta, totalyta blir då 1 218 kvm. Med sitt läge nära Järntorget och Götaleden tillfredsställer man både den bilburne och de som väljer kollektivtrafiken. Lokalen är idag indelad i cellkontor till största delen men kan självklart anpassas efter er verksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

6

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 918 1 218

Omgivning

Omgivning/natur

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. . På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas. Byggstart är planerad till 2018.

Närservice

I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger och butiker att tillgå.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuter promenerar man till Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Oskarleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna.

Sökhjälp