Skriv ut

Skapa PDF

Knut Den Stores Torg 1 D, Centrum

lund

BR-lokal med källare på riktigt A-läge precis vid centralstationen med ett av Lunds mest välbesökta promenadstråk precis utanför dörren.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Pris: 2 995 000 kr
Hyra: Månadsavgift: 9 744 kr exkl moms
Storlek: 26 - 111 m²
Tillträde: Enligt ök.
Karta

Information

Beskrivning

Bostadsrättslokal med källare på riktigt A-läge precis vid centralstationen med ett av Lunds mest välbesökta promenadstråk precis utanför dörren. I dag finns här en välbekant klädesaffär, men butikslokalen passar bra för en massa andra verksamheter; kontor, optiker, tele- eller databutik, mäklarbutik, café med mera. Om ett par år invigs spårvägen på Clemenstorget med spårbunden trafik till bland annat sjukhusområdet, LTH, Ideon, Brunnshög, MaxLab IV och ESS. Det finns även långtgående planer för ombyggnad av stationsområdet för höghastighetståg med stopp bara 100 meter från denna lokal.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 85 85
Lager/Logistik 26 26

Ekonomi

Pris

2 995 000 kr

Hyra

Månadsavgift: 9 744 kr exkl moms

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Föreningsstyrelsens princip är att bevilja ett parkeringstillstånd per bostadsrätt för dem som innehar bil. För dem som driver verksamhet i Knutsgården gäller utgångsvis principen ett tillstånd per lokalbostadsrätt alt per verksamhet. Bostadsrätter i källarplanet beaktas inte. I mån av tillgång till parkeringsplatser kan ytterligare parkeringstillstånd beviljas för lokalbostadsrätter, förutsatt att det finns motiverade skäl för detta. Parkeringstillstånden är knutna till den verksamhet som respektive innehavare bedriver i Knutsgården. De får inte överlåtas. Föreningen tar f n ut en administrativ avgift om 500 kr per tillstånd och år. Tillståndet att få parkera gäller i mån av plats. Parkeringen kontrolleras dagligen av föreningens parkeringsövervakare, f n Kerstin Jönsson som bor i 1 D. En utgångspunkt för parkeringen på Knutsgården har från början varit att de boende parkerar kvällar, nätter och helger och de som är verksamma i huset dagtid. Knutsgården har f n 70 parkeringsplatser. Föreningen rymmer 81 bostadslägenheter och 14 verksamheter förutom kommunens.

Skyltläge

A-läge

Dokument

Länkar

Sökhjälp