Skriv ut

Skapa PDF

Stormbyvägen 2-4, Spånga

spånga

Kontor med blandad planlösning flertalet mötesrum i varierande storlek. Fastigheten ligger nära pendeltåg och Spånga torg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 640 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1989

Renoveringsår

2005

Våningsplan

2 av 3

Planlösning

Blandad planlösning men går att anpassas efter behov till öppet kontorslandskap med flera mötesrum i varierande storlek.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 640

Omgivning

Omgivning/natur

Lummiga villa kvarter och närhet till grönska

Företag i närheten

Linas Matkasse, Itrim och Arbetsförmedlingen

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns att hyra separat

Närservice

Fastigheten ligger i nära anslutning till Spånga Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, serviceföretag och restauranger, t.ex. populära Tre Kockar i fastigheten

Kommunikationer

Fastigheten erbjuder ett väldigt bra kommunikativt läge och ligger i nära anslutning till Spånga pendeltågsstation, endast 13 minuter från Stockholm City. Bussterminal finns med direkta bussförbindelser mot Bromma, Solna och Sundbyberg

Skyltläge

Bästa skyltläget i Spånga!

Övrig information

Övrigt

Spånga Center består av 13 000 kvm kommersiella lokaler med huvudsaklig användning för kontor, men även lager, friskvård och restaurang. Bland hyresgästerna märks Arbetsförmedlingen, Linas Matkasse, och Itrim. Fastigheten ligger i nära anslutning till Spånga Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, serviceföretag och restauranger. Fastigheten uppfördes 1989 och består av sex sammanhängande huskroppar i fyra plan.

Sökhjälp