Skriv ut

Skapa PDF

Stormbyvägen 2-4, Spånga

spånga

Kontor med blandad planlösning flertalet mötesrum i varierande storlek. Fastigheten ligger nära pendeltåg och Spånga torg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 666 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår: 1989

Renoveringsår: 2005

Våningsplan: 2 av 3

Planlösning: Blandad planlösning men går att anpassas efter behov till öppet kontorslandskap med flera mötesrum i varierande storlek.

Övrigt

Övrigt: Spånga Center består av 13 000 kvm kommersiella lokaler med huvudsaklig användning för kontor, men även lager, friskvård och restaurang. Bland hyresgästerna märks Arbetsförmedlingen, Linas Matkasse, och Itrim. Fastigheten ligger i nära anslutning till Spånga Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, serviceföretag och restauranger. Fastigheten uppfördes 1989 och består av sex sammanhängande huskroppar i fyra plan.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 666

Omgivning

Omgivning/natur: Lummiga villa kvarter och närhet till grönska

Företag i närheten: Linas Matkasse, Itrim och Arbetsförmedlingen

Parkeringsmöjligheter/garage: Parkering finns att hyra separat

Närservice: Fastigheten ligger i nära anslutning till Spånga Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, serviceföretag och restauranger, t.ex. populära Tre Kockar i fastigheten

Kommunikationer: Fastigheten erbjuder ett väldigt bra kommunikativt läge och ligger i nära anslutning till Spånga pendeltågsstation, endast 13 minuter från Stockholm City. Bussterminal finns med direkta bussförbindelser mot Bromma, Solna och Sundbyberg

Skyltläge: Bästa skyltläget i Spånga!

Sökhjälp