Skriv ut

Skapa PDF

Kistavägen 21-25, Kista

kista

Möjlighet att hyra moderna kontorslokaler med hög densitet i centrala Kista.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 650 - 2 650 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kv Blåfjäll är en modern byggnad med hög densitet och kommer att genomgå en större ytskiktsrenovering under 2017. Byggnaden karakteriseras av ett atrium som välkomnar besökaren. I atriumet finns reception, loungeytor och hiss. Byggnaden består av totalt åtta våningar varav sex våningar är kontorsplan. Kontorsplanen är mycket yteffektiva och ljusa. Restaurang- och caféverksamt planeras att uppföras för hyresgästerna. I byggnaden finns även ett garage i två plan med hiss. Övriga gemensamma funktioner i fastigheten är konferenscenter, dusch- och omklädningsrum samt låst cykelförråd. Vänligen besök www.blafjall.se för ytterligare info.

Utförande

Byggår

2003

Renoveringsår

2017

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 2 650 2 650

Omgivning

Omgivning/natur

Kv Blåfjäll ligger vid korsningen Kistavägen och Grönlandsgången, på Kistavägen 21-25. Kistagången, som ligger cirka 500 meter från fastigheten, är den centrala vägen i Kista kontorsområde och även en populär gångväg som binder samman några av Kistas landmärken, Kista Galleria i väster till Victoria Tower, Kistamässan och Helenelund pendeltågsstation i öster. Pendeltågsstationen förbinder Kista med Stockholm Arlanda Airport och restiden är cirka 25 minuter. I Kista Galleria finns ett brett utbud av både service, handel och ett flertal restauranger. Gallerians butiker har generösa öppettider mellan 10-21 måndag till söndag. I närområdet finns även ett flertal gym, varav ett precis bredvid fastigheten, restauranger samt parkeringsmöjligheter. Området ”Kista Science City”, vars epicentrum är i centrala Kista, är Europas största kluster för Information-och kommunikationsteknologi (ICT). Klustret är även världens tredje största ICT-kluster och spänner över ett flertal kommuner.

Kommunikationer

Kista tunnelbanestation, blå linje, nås inom cirka sju minuters promenadavstånd från fastigheten som tar resenären till T-centralen på cirka 17 minuter. Inom ett par minuters promenadavstånd nås ett flertal busshållplatser samt Helenelund pendeltågstation inom en kvarts promenadavstånd. Från fastigheten är det även enkelt att med bil nå både E4 och E18, vars av- och påfart ligger nära fastigheten.

Dokument

Sökhjälp