Skriv ut

Skapa PDF

Ryssnäsgatan 4, Viared

borås

Ljust och modernt kontorslandskap om 410 m² med bästa läge på Viared. P-plats i direkt anslutning och 75m till busshpl. Fina omgivningar. Se 3-D länk.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Övrigt
Hyra: Hyra enligt överenskommelse. Kyla ingår i hyran. Värme, el och fastighetsskatt tillkommer efter fördelad förbrukning, ca 50 kr/m².
Storlek: 410 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljust och modernt kontorslandskap om 410 m² med bästa läge på Viared. P-plats i direkt anslutning och 75m till busshpl. Alla kontor har fönster och automatiska markiser med utsikt mot de rogivande omgivningarna. Här finns bla. den nya motionsanläggningen som kantas av en vacker Lindallé och en 200 år gammal stenmur. Stor välkomnande reception och 6 kontorsrum alla med fönster ut mot gården. Kontorsrummen som har olika storlek kan möbleras upp med ca. 1-10 kontorsplatser. Möblerat konferensrum som delas med grannen. Nytt kök med matplats. Stort showroom alternativt större förråd, arkiv och ytterligare förråd. Datarum med rörpostsystem. 3 toaletter varav en med dusch. Fiber finns. OBS! Se 3-D visningen nedan.

Utförande

Våningsplan

2 av 2

Antal rum

anpassningsbart

Teknisk information

Hiss

Ja

Ventilation

Mekanisk

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 410

Ekonomi

Hyra

Hyra enligt överenskommelse. Kyla ingår i hyran. Värme, el och fastighetsskatt tillkommer efter fördelad förbrukning, ca 50 kr/m².

Omgivning

Omgivning/natur

De nya motionsanläggning strax utanför kontoret omgärdas av en Lindallè och en 200 år gamla stenmuren. Här finns möjlighet att träna i utegymmet, ta en promenad på slingan eller bara koppla av en stund i den fina miljön.

Företag i närheten

Se länk till Viared Företagsförening

Parkeringsmöjligheter/garage

Gott om p-platser precis utanför kontoret. Ca 10-15 st går att ordna.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss varje kvart på morgon och eftermiddag endast 75m till hållplats.

Övrig information

Övrigt

Lokalen är ledig för ny hyresgäst. Fiber finns framdraget.

Länkar

3-D visning och planlösning

Sökhjälp