Skriv ut

Skapa PDF

Johannefredsgatan 4, Mölndal

mölndal

Kontorshotell på bästa läge intill Söderleden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 10 - 15 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda ett kontorshotell i Riskulla/Mölndal med kontorsrum i storlekarna 10, 13 och 15 kvm. Just nu finns endast två kontorsrum kvar på 13 resp 15 kvm. Med bästa läge intill Söderleden är det mycket smidigt att ta sig hit med bil och gratis parkering finns utanför fastigheten. Buss stannar utanför fastigheten och går direkt till Mölndals centrum och Frölunda Torg. Hyresgästerna i kontorshotellet delar på gemensamhetsytor så som konferensrum, pentry, toaletter och förrådsutrymmen. Kontorsrummen hyrs ut omöblerade men gemensamhetsytorna är möblerade. Välkomna på visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 15

Omgivning

Omgivning/natur

Riskullaområdet är bebyggt med mestadels industri- och kontorsfastigheter med olika inriktningar. I norr ansluter området till Söderleden och i söder gränsar det till naturmark.

Närservice

Flera lunchrestaurang finns i närområdet. Inom några minuters bilväg finns ett stort utbud av handel och övrig service i Mölndals centrum, Sisjön, 421 samt Frölunda Torg.

Kommunikationer

Området ligger i nära anslutning till Söderleden. Vill man åka kommunalt passerar ett antal busslinjer precis utanför med jämna intervall. Alla busslinjer har anslutning till Mölndals centrum.

Sökhjälp