Skriv ut

Skapa PDF

Johannefredsgatan 4, Mölndal

mölndal

Kontorshotell på bästa läge intill Söderleden.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

10 - 17 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda ett kontorshotell i Riskulla/Mölndal med kontorsrum i storlekarna 10, 13, 15 och 17 kvm. Med bästa läge intill Söderleden är det mycket smidigt att ta sig hit med bil och gratis parkering finns utanför fastigheten. Buss stannar utanför fastigheten och går direkt till Mölndals centrum och Frölunda Torg. Hyresgästerna i kontorshotellet delar på gemensamhetsytor så som konferensrum, pentry, toaletter och förrådsutrymmen. Kontorsrummen hyrs ut omöblerade men gemensamhetsytorna är möblerade. Kontorshotellet beräknas dra igång under hösten 2016. Välkomna på visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 17

Omgivning

Omgivning/natur

Riskullaområdet är bebyggt med mestadels industri- och kontorsfastigheter med olika inriktningar. I norr ansluter området till Söderleden och i söder gränsar det till naturmark.

Närservice

Flera lunchrestaurang finns i närområdet. Inom några minuters bilväg finns ett stort utbud av handel och övrig service i Mölndals centrum, Sisjön, 421 samt Frölunda Torg.

Kommunikationer

Området ligger i nära anslutning till Söderleden. Vill man åka kommunalt passerar ett antal busslinjer precis utanför med jämna intervall. Alla busslinjer har anslutning till Mölndals centrum.

Sökhjälp