Skriv ut

Skapa PDF

Kyrkogatan 20-22, Centrum

göteborg

Charmig lokal på bra adress.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 84 m²

Karta

Information

Beskrivning

Välkomna till denna charmiga lokal på 84 kvm med lägenhetskänsla! Lokalen är belägen på plan 2 med entré via fastighetens mysiga innergård. Loaklen rymmer en hall, pentry, wc, loungeyta och ett stort öppet kontorsrum för ca 8 arbetsplatser. Lokalen är belägen i direkt anslutning till Domkyrkans buss- och spårvagnshållplats och det är lätt att parkera sin cykel utanför entrén. I huset sitter alla möjliga typer av företag och i botten ligger butiken Rum21 och den populära restaurangen Smörgåsbaren. Inflyttning kan ske omgående. Välkomna att boka tid för en visning!

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 84

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är mycket centralt belägen alldeles intill Domkyrkan. På nära gångavstånd hittar ni bland annat Saluhallen (Kungstorget), Kungsportsplatsen och Feskekôrkan.

Parkeringsmöjligheter/garage: Det finns gott om parkering i närområdet. Till exempel kan hyresgäster hyra p-plats genom att kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. I dess P-hus finns det även besöksparkering samtidigt som du i begränsad omfattning kan parkera på kringliggande gator.

Närservice: Fastigheten ligger i anslutning till Kungsgatan, Västra Hamngatan och Vallgatan som erbjuder ett stort utbud av caféer, lunchrestauranger, butiker och service. För den aktiva finns flera träningsanläggningar i närheten så som Friskis & Svettis, SATS, Fysiken och Fitness24seven.

Kommunikationer: Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss- och spårvagnshållplatserna är Domkyrkan och Grönsakstorget. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 10 minuter till fots. Mer info och tidtabeller finner ni på Västtrafik och SJ. Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg vilket staden siktar mycket på. På bl.a. Kungsgatan och vid Grönsakstorget finns flera av de populära Styr & ställ-cyklarna att hyra.

Sökhjälp