Skriv ut

Skapa PDF

Sylveniusgatan 5D, Fyrislund

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 346 m²

Karta

Information

Beskrivning

Med strategiskt centralt läge i Fyrislund ligger detta ljusa kontor på övre plan i hus med hiss. I ena änden av lokalen finns ett öppet och trevligt kontorslandskap med fönster åt 3 håll. I övrigt finns här 5 st kontorsrum med varierande storlek samt ett rymligt pausrum med pentry. Arkivrum. 2 st WC-rum hör till lokalen.

Utförande

Planlösning: Kontoret ligger på plan 2 av 2 i en fastighet med till största delen kontorshyresgäster. Lokalen är ljus då den har fönster åt 3 håll och glaspartier mot korridor i den del som har kontorsrum. Kontorsrummen är av varierande storlek och det finns även möjlighet att avdela kontorsrummen på annat sätt. I ena änden av lokalen finns ett öppet kontorslandskap som har rikligt med fönster åt 3 håll. Stort och trevligt fikarum med pentry. Arkivrum finns också i lokalen. Till lokalen finns två stycken WC-rum varav det ena är lite större för att klara även rullstolsburna.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 346

Omgivning

Omgivning/natur: Fyrislund är ett blandat område med kontor, viss handel och lättare industri.

Närservice: Ett flertal lunchrestauranger finns i området. Även nära till annan service såsom vårdcentral, butiker m.m.

Kommunikationer: Flera busslinjer passerar de angränsande gatorna Stålgatan och Fyrislundsgatan. Hållplatser finns direkt utanför huset. Lätt att med bil ta sig till E4:an och andra större vägar runt Uppsala.

Sökhjälp