Skriv ut

Skapa PDF

Sundbybergsvägen 1, vån 9, Solna

stockholm

Modernt och inflyttningsklart med himlen som granne.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 400 - 400 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljuset och den vidsträckta utsikten mot Stockholm är slående i den här 400 kvm stora kontorslokalen som rymmer runt 30 medarbetare. En öppen planlösning, två mötesrum i olika storlekar och ett par mindre rum för ostörda samtal. Hela interiören är modern med neutrala färger i svart, vitt, grått och trä med ett nybyggt pentry. Förutom trägolv i pentryt sträcker sig en heltäckande matta genom hela lokalen som dämpar störande ljud. Lasthiss från lastkajen i garaget går direkt till våningsplanet. I entrén tar den gemensamma receptionen emot och servar både ert kontor och era besökare. Dessutom finns en stor konferensanläggning med hörsal för upp till 150 personer. I entréplan ligger också populära Restaurang Solna Access. Här finns också ett kafé med tillhörande lounge där man kan slå sig ner med en kaffe på maten eller för ett informellt möte. Fastigheten inrymmer dessutom ett stort gym som får nyttjas gratis av hyresgästerna.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 400

Omgivning

Omgivning/natur

Solna är en mötesplats för bostäder och butiker, företag och fritid. 45 000 personer pendlar dagligen till något av de 8 000 företag som verkar i kommunen och inom en radie av 1,5 km från Solna Access bor ca 42 000 människor. Strax åt sydost hittar du Karolinska Institutet för forskning och utbildning och åt nord Sveriges nationalstadion för fotboll, Friends Arena. Många spännande byggprojekt är även på gång i Solna, bl a byggs ett nytt universitetssjukhus, en ny nationalarena för fotboll och fler bostadsområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter utomhus och i garage för hyresgäster och utomhus för besökare.

Närservice

Solna centrum ligger på 7 minuters promenadavstånd. Här finns ett brett utbud av restauranger och ca 100 butiker. Därutöver fyra banker, post, apotek, Systembolaget, bibliotek, kommunkontor och hotell. En komplett förteckning över butiker och service i centret hittar du i dess entréer.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bil genom närheten till E4 och Solnavägen.  T-banans blå linje stannar vid Solna Centrum. Busslinjerna 506, 507, 508 och 70 passerar precis utanför och fler finns vid Solna Centrum där du även hittar direktbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Vid Solna station finns pendeltåg.

Övrig information

Övrigt

Förutom ljusa moderna lokaler finns här service i form av bl.a. gemensam reception, konferenslokaler, restaurang och motionsanläggning. Vi erbjuder kontorstjänster som telefonväxel och vaktmästeri. Vi förmedlar även kaffe- och fruktleveranser, lokalvård mm. Fastighetsbeteckning: Albydal 3Byggår: 1979Ombyggnadsår: 2003Arkitekt: Kjessler & MannerstråleTeknisk info: Fastigheten är utrustad med fjärrvärme och fjärrkylaParkering: Parkeringsmöjligheter finns utomhus och i garage.

Sökhjälp