Skriv ut

Skapa PDF

Turebergs Allé 48, Sollentuna

sollentuna

Ny butiksyta i växande bostadsområde.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

58 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Ny butikslokal i trivsamma Turebergs Allé. Lokalen har mycket bra exponeringsytor ut mot huvudgatan kan vara inflyttningsklar enligt överenskommelse. Till denna yta söker vi dig med en etablerad butiksverksamhet som kan bidra till en bra atmosfär av liv och rörelse i kvarteret, exempelvis hantverk, café, service, samlings- eller utställningsverksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Planlösning

Utförande

Byggår

2015

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 58

Omgivning

Omgivning/natur

Turebergs Allé är en ny och modern stadsdel som växer fram i centrala Sollentuna. Det gamla industriområdet mellan Häggvik och Tureberg görs om till ett attraktivt bostadsområde, där blandningen av restauranger, butiker och bostäder tillsammans med den grönskande allén bidrar till folkliv och en levande miljö.

Närservice

Både Sollentuna centrum och Stinsens Köpcentrum ligger på promenadavstånd och erbjuder ett fullt tjänsteutbud med affärer, apotek och restauranger. Även vackra Edsviken och grönområden finns runt hörnet.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på bekvämt promenadavstånd från pendeltåget. Det tar inte mer än 5 minuter att gå till pendeltågsstationen som tar dig till Centralen på cirka en kvart.

Dokument

Sökhjälp