Skriv ut

Skapa PDF

Turebergs Allé 36, Sollentuna

sollentuna

Ny butiksyta i växande bostadsområde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 81 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ny butikslokal i trivsamma Turebergs Allé. Lokalen har mycket bra exponeringsytor ut mot huvudgatan, inflyttningsklar enligt överenskommelse. Till denna yta söker vi dig med en etablerad butiksverksamhet som kan bidra till en bra atmosfär av liv och rörelse i kvarteret, exempelvis hantverk, café, service, samlings- eller utställningsverksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Planlösning

Utförande

Byggår

2015

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 81

Omgivning

Omgivning/natur

Turebergs Allé är en ny och modern stadsdel som växer fram i centrala Sollentuna. Det gamla industriområdet mellan Häggvik och Tureberg görs om till ett attraktivt bostadsområde, där blandningen av restauranger, butiker och bostäder tillsammans med den grönskande allén bidrar till folkliv och en levande miljö.

Närservice

Både Sollentuna centrum och Stinsens Köpcentrum ligger på promenadavstånd och erbjuder ett fullt tjänsteutbud med affärer, apotek och restauranger. Även vackra Edsviken och grönområden finns runt hörnet.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på bekvämt promenadavstånd från pendeltåget. Det tar inte mer än 5 minuter att gå till pendeltågsstationen som tar dig till Centralen på cirka en kvart. Planer finns på att bygga ut spårvägen från Alvik, via Kista och Turebergs Allé till Sollentuna Centrum, samt en ny station för regionaltåg och pendeltåg.

Dokument

Sökhjälp