Tyresö | Stockholm

Favorit Dela

Vindkraftsvägen 8

Modern kombinationslokal om 599 kvm i populära Skrubba företagsområde; bra yta för lättare produktion, lager, samt ljust och trevligt kontor.

Beskrivning

Modern fastighet med ljusa och öppna ytor i markplan. Lämplig för kontor/försäljning och utställningar etc i bra läge. - Bra mark-/vikport om 3 X 3 meter. - Öppen planlösning i kontor och konferensdel. - Lättarbetad lager-/produktionsdel med takhöjd om ca. 3.50. - Modernt pentry med en loungedel. - Mycket fräscht omklädningsrum med modern wc med dusch. - Larm finns att överta. Välkommen att kontakt mig för personlig visning!
  • Total yta

    599 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil


Omgivning

Omgivning/natur:

Skrubba industriområde på gränsen mellan Stockholm och Tyresö kommun.

Närservice:

Tyresö Centrum når du på ca. 5 minuter med bil; här har du ett mycket stort utbud av restauranger, banker, systembolag, affärer och all övrig tänkbar service. Här finns även natur, kultur, skärgård, bad och storstad inom räckhåll.

Kommunikationer:

Kommunikationerna till och från området är goda; Kollektivtrafiken är väl utbyggd och via motorvägen når man Stockholm City på mindre än 20 minuter. Ett flertal busslinjer trafikerar området och du tar dig smidigt till ex. vis Tyresö och Gullmarsplan etc.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Patrik Wedin

Uthyrare

Patrik Wedin

patrik.wedin@kwpa.se

0733 VISA NR 0733-33 55 47

Marknadsförs av Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA
kwpa.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Vindkraftsvägen 8

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör