Skriv ut

Skapa PDF

Östra Torggatan 7, Centrum

töreboda

Möjligheternas hus. Bästa läget i Töreboda Centrum. Vi kan erbjuda ett förmånligt hyreskontrakt, även anpassa lokal till era behov. Utbildning,.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt

Pris: Kontakta hyresvärden.

Hyra: Kontakta hyresvärden.

Storlek: 820 m²

Tillträde: Enligt avtal.

Karta

Information

Beskrivning

I centrala Töreboda, mitt i idyllen hittar ni denna lokal i direkt anslutning till torget! Om Fastigheten Ett perfekt skyltläge som kan komma att nyttjas som Affärsplats (retail), Utbildning, Kontorsplats eller Restaurang. I samma fastighet och granne hittar vi Apoteket, men även strategiskt placerat, Bankautomaten. Lokalen har tidigare rymt Swedbanks kontor men söker nu nya gäster. Om Lokalen En välplanerad hyreslokal med stora öppna ytor i två plan! I bottenplanet hittar man redan färdiga mötesrum, omklädningsrum samt dusch. Har du ett färdigt koncept eller behöver hjälp med att utforma en ny lokalyta till era behov? Då är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss! Om Töreboda Kommunen har lokal anslutning till den nationella Västra Stambanan, vilket utgör en knutpunkt och goda förbindelser till och från staden genom tåg, buss och andra trafikförbindelser. Töreboda kan glatt stoltsera med både den vackra anslutning till Göta kanal, samt inom kommunen finner man just kanalens högsta punkt, Lanthöjden.

Utförande

Byggår: 1989

Antal rum: anpassningsbart

Planlösning: Öppne planlösning, enkelt att anpassa. Ny ventilation i huset.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 820

Ekonomi

Pris: Kontakta hyresvärden.

Hyra: Kontakta hyresvärden.

Omgivning

Företag i närheten: Apoteket, Bankautomat

Skyltläge: Ett unikt läge för affärsverksamheter inom retail i direkt anslutning till torget och stora skyltmöjligheter.

Länkar

Sökhjälp