Skriv ut

Skapa PDF

Spjutvägen 5 A, Järfälla

järfälla

Kombinerad lager- och kontorslokal i två plan i Ormbacka i Järfälla.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 477 - 710 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Denna rymliga lokal består dels av rymliga lagerytor om 233 kvm på markplan, samt av kontorslokaler om 477 kvm på övre plan. Lagerytorna består i huvudsak av två stora öppna ytor med högt i tak som är i bra skick med många möjliga användningsområden inom lager/logistik, lättare produktion, showroom och försäljning, De har smidig åtkomst via en stor lastport som är ca 3,2 bred och ca 3 m hög, samt en lastdörr bredvid denna. Kontorslokalen har ett attraktivt gavelläge på plan 1 i fastigheten, och är ljus, rymlig och väldisponerad, med egen entré i fastighetens trapphus på bottenvåningen, samt hiss som leder till lagerytorna på bottenvåningen På kontorsplanet möts man av en välkomnande öppen yta, med pentry i direkt anslutning, samt intilliggande förråd, kapprum och wc. Lokalen är i övrigt rumsindelad med ett flertal kontors- och mötesrum i varierande storlek, varav de flesta är försedda med glaspartier, vilket ger lokalen extra ljusinsläpp till flera av de inre delarna. Väggarna är vitmålade och flertalet rum är försedda med parkettgolv. Här finns mycket goda möjligeter till modernisering av lokalerna, samt anpassning genom att disponera ytorna vid behov, genom att exempelvis skapa fler öppna ytor, för att möta tillträdande hyresgästs önskemål och behov av tidsenliga, effektiva och representativa lokaler.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lagerytorna som är 232 kvm ligger på bottenvåningen och består i huvudsak av två större öppna lagerytor, samt ett par förråd i olika storlek. Lagerytorna nås via en stor lastport, en lastdörr, samt en dörr mot fastighetens trapphus. I lagerytorna finns en hiss, som leder till kontorsytorna om 477 kvm på övre plan som ligger i ett gavelläge, och består i dagsläget av en blandning av rumsindelade kontor, mötes-/konferensrum, öppna kontorsytor, förrådsytor och labb/lättare produktion/montering. I ytorna finns även kapprum, pentry och pausyta, samt två WC.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 477 710

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Ormbacka Södra industriområde, intill Skälby, Veddesta och Barkarby i Järfälla. Området är en småskalig och blomstrande företagsby präglad av företagande, företrädesvis i form av lättare industrier, lager och logistik, yrkesbutiker, möbelaffär, golvbutik m.m. Ormbacka ligger strax invid Järfällavägen, intill Björkebyskolan och Viksjö Golfklubb. Det ligger även nära E18, Viksjöleden och Bergslagsvägen, samt Barkarby Handelsplats, med bl.a. IKEA och Stockholm Quality Outlet.

Närservice

I närheten av området finns bl.a. sporthall, handelsträdgård, bensinstationer, bageri, NetOnNet lagershop och Mekonomen. I närliggande Veddesta köpcentrum finns gott om närservice som bl.a. Willys, ÖoB, Veddesta Möbler, samt ett flertal restauranger. Endast 2 000 meter från fastigheten ligger dessutom Barkarby Handelsplats, som erbjuder all tänkbar service, med butiker som bl.a. IKEA, Stadium, Rusta, Kappahl, Lindex, Intersport, Jula, Dormy, ICA Maxi, Stockholm Quality Outlet, samt ytterligare ett flertal restauranger.

Kommunikationer

Bil: Området nås enkelt med bil, tack vare sin närhet till de stora lederna Viksjöleden och Bergslagsvägen (väg 275), som genomkorsar Västerort, samt E18 som leder såväl vidare västerut som till E4. Buss: Precis vid infarten till området ligger en hållplats för linje 549 mellan Jakobsbergs station och Vega. Ytterligare tvåhundra meter bort finns även hållplats för linje 543 (Jakobsberg-Skälby-Vällingby) och 546 (Jakobsberg-Viksjö-Tensta). 800 meter från fastigheten finns dessutom hållplats för linjerna 518 (Vällingby-Barkarby-Kista) och 541 (Jakobsberg-Barkarby-Vällingby). Samtliga bussar ansluter till pendeltåget (Bålsta-Stockholm-Nynäshamn). Pendeltåg: Barkarby station, på linjen Bålsta-Stockholm-Nynäshamn, ligger ca 1 300 meter från området och nås med buss 518 & 541. Jakobsberg station i norr, nås enkelt med bl.a. buss 549, som har hållplats intill Ormbacka.

Vägbeskrivning

Från E18 svänger man in på Viksjöleden västerut vid Trafikplats Barkarby. Efter ca 1 000 meter tar man sedan av på Järfällavägen söderut, som man följer ytterligare ca 1 000 meter till korsningen med Österdalsvägen och skyltningen in mot Ormbacka S industriområde.

Länkar

Sökhjälp