Skriv ut

Skapa PDF

Liljeholmsstranden 5, Liljeholmen

stockholm

Trevlig lokal med utsikt ut mot vattnet mot Reimersholme och Hornstull samt terrass ut mot innergården.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 432 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Trevlig lokal med utsikt ut mot vattnet mot Reimersholme och Hornstull samt terrass ut mot innergården. I citynära, kommunikationstäta Liljeholmen. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.

Utförande

Våningsplan: 5

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 432

Omgivning

Omgivning/natur: I området finns Stora Katrinebergs gård bevarad. Husen är från 1770-talet och består av en huvudbyggnad och två flyglar. De byggdes från början som sommarnöje. På Stora Katrinebergs gård har också Karl XIV Johan stannat till för att göra toalett innan han gjorde entré i staden genom Hornstull. Husen är idag kulturminnesmärkta. Planer finns att utveckla och förtäta området med attraktiva bostäder och service och på så sätt stärka kopplingen med Södermalm.

Närservice: I kontorsområdet i direkt anslutning till Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker, som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen, Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom systembolag, apotek, shopping och restauranger för att förenkla vardagen för de som vistas i området. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. Över bron, vid Hornstull, finns även Friskis & Svettis.

Kommunikationer: På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) där tunnelbanan går cirka var tredje minut som tar dig till Slussen på 6 minuter. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. Här finns även tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Dokument

Sökhjälp