Skriv ut

Skapa PDF

Hästholmsvägen 32, Danvikstull

nacka

Ljus kontorslokal med stavparkett, glaspartier och egen takterrass i DanvikCenter vid Henriksdal i Nacka.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 281 m²
Tillträde: 2017-01-01
Karta

Information

Beskrivning

Denna trevliga lokal, som ligger på översta våningen i huset, är i ett fint skick och försedd med genomgående stavparkett. Lokalen har mycket gott om ljusinsläpp, och är rumsindelad med många glaspartier som tar till vara och fördelar ljuset över alla ytor. Lokalen är modern och i mycket gott skick och en ny hyresgäst skulle i princip kunna flytta in omgående, men givetvis går den att anpassas med planlösning, ytskikt, o.s.v. för att möta tillträdande hyresgästs önskemål och bli precis så toppmodern och representativ som krävs för att få till den perfekta lokalen för ert företag. Till lokalen hör även en egen takterrass i söderläge med milsvid utsikt över bl.a. Hammrby Sjöstad, Globen och Årsta/Johanneshov, som gjord för mysiga luncher och trevliga aw-kvällar.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

6

Planlösning

Lokalen består av en blandning av kontors- och mötesrum som avgränsats med glaspartier, samt två större öppna ytor - varav den ena ligger i anslutning till lokalens entré och är försedd med pentry. Här finns även ett par förråd, två WC, varav en är handikappanpassad, samt en egen takterrass i söderläge. Ytorna kan disponeras om vid behov, genom att exempelvis skapa fler öppna ytor, för att möta tillträdande hyresgästs önskemål.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 281

Omgivning

Omgivning/natur

DanvikCenter har ett ypperligt läge vid Henriksdal, intill Danviksklippan och Saltsjökvarn, och med omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som Hammarby Sjöstad och Sickla. Fastigheten befinner sig i en närmiljö med en mycket väl avvägd mix av företag, bostäder, kommunikationer och grönområden i ett sjönära läge.

Närservice

Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär nyrenoverad restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns även en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang. I närområdet finns även högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar, med ett flertal restauranger med sjöutsikt. Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Kommunikationer

DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget. I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö, med mycket täta avgångar. Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga, dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

Vägbeskrivning

Från Värmdövägen, mellan Danviksklippan och Henriksdal, tar man av in på Kvarnholmsvägen, där DanvikCenter ligger väl synligt cirka 50 meter in, precis invid korsningen Kvarnholmsvägen/Hästholmsvägen. Såväl Saltsjöbanan som Nacka/Värmdöbussarna från Slussen har hållplats Henriksdal, precis intill fastigheten.

Dokument

Länkar

Sökhjälp