Skriv ut

Skapa PDF

Företagsvägen 2, Mölnlycke

mölnlycke

Perfekt mindre lokal för det lilla företaget som vill sitta tillsammans med andra kreativa företag.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 64 m²
Karta

Information

Beskrivning

Högst upp i fastigheten på Företagsvägen 2 har vi ett kontorshotell där vi nu kan erbjuda en yta om totalt 64 kvm som blir ledigt 1 januari 2017. Ytan går också att dela upp i 42 kvm respektive 22 kvm om mindre yta önskas. Hyresgästerna i kontorshotellet hyr ett eget kontorsrum och delar på gemensamhetsytor så som konferensrum, pentry osv. Intill kontorshotellet ligger en relaxavdelning som får nyttjas av hyresgästerna. Kontorsrummen hyrs ut omöblerade. Välkomna!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 64

Omgivning

Omgivning/natur

Mölnlycke Företagspark ligger på ett strategiskt läge mittemellan Göteborgs centrum och Landvetter flygplats. Läget är naturskönt med skog, kullar och utsikt över Rådasjön. En dryg kilometer bort ligger Råda Säteri, känt för högklassiga affärsluncher och konferenser.

Närservice

På 3 minuters bilväg ligger Mölnlycke Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och serviceställen. På närbelägna Råda Säteri och Hällnäs Restaurang finns det möjlighet till både affärsluncher, konferenser och julbord.

Kommunikationer

Det går snabbt att komma ut på E20, E6 och väg 40, en påfart till motorvägen ligger alldeles intill företagsparken. Busshållplasten Mölnlycke företagspark ligger precis utanför fastigheten. In till Göteborg Centrum tar det ca 15 minuter med buss. Flygbussar från Landvetter går flera gånger i timmen och tar ca 40 minuter.

Sökhjälp