Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 12, City

stockholm

Modern kontorslokal med 2 stycken egna terrasser.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 593 m²

Tillträde: Efter överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Tillfälle att hyra en modern och nyrenoverad lokal på ett av stockholms bästa citylägen. Lokalen har bra ventialtion och kyla och erbjuder en öppen planlösning med yteffektiva arbetsplatser. Flertalet konferensrum i varierande storlek. Bra med förvaring och förråd. Stort pentry med plats för matdel samt utgång till stor terrass. Lokalen har 2 stycken egna terrasser varav den ena vetter ut mot Kungsgatan med fin utsikt mot Stureplan och takåsarna samt upp mot Sveavägen och Kungstornen. Den andra terrassen vetter in mot stor och lugn innergård. 4 WC varav en HWC med dusch. Möjlighet till snabbt tillträde. Garage och förråd finns i anslutning till fastigheten.

Utförande

Byggår: 1983

Renoveringsår: 2003

Våningsplan: 7 av 7

Övrigt

Ventilation: Fjärrkyla

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 593

Omgivning

Närservice: Fastigheten har ett mycket attraktivt läge mitt i Stockholms kärna mellan Kungstornen och Stureplan, ett område som präglas av folkliv, puls och shopping. Myllriga Kungsgatan med sin livliga kommers är en av de mest levande delarna av Stockholms city. Läget är mycket centralt och både lätt att hitta till och ta sig till.

Kommunikationer: Det är nära till allmänna kommunikationer. Både Hötorgets och Östermalmstorgs tunnelbanestationer nås efter bara några minuters promenad. Ett flertal innerstadsbussar passerar alldeles i närheten. Buss 1 mot Frihamnen/Fridhemsplan-Essingeöarna går förbi alldeles utanför huset. Buss 2 går från Birger Jarlsgatan mot Norrtull/Slussen-Sofia. Centralstationen ligger på cirka 10 minuters gångavstånd.

Länkar

Sökhjälp