Skriv ut

Skapa PDF

Tegelviksslingan 20, Södermalm

stockholm

Mysigt kontor i Malmgård på Söder.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 4 797 kr/m²/år
Storlek: 20 m²
Karta

Information

Beskrivning

Patons Malmgård ligger precis nedanför Fåfängan. Detta kontor ligger på plan 2 i husets västra sida, med härlig utsikt mot Gamla Stan, Skeppsbron och Gröna Lund. Kontoret har ett eget pentry, klädkammare samt en toalett. I entréplan finns ett vackert gemensamt kök/pentry samt två showroom och en lounge. Lokalerna på entréplan och plan 1 renoverades 2015. Läs mer om Patons Malmgård här: www.patonsmalmgard.se.

Utförande

Byggår

1779

Renoveringsår

2015

Våningsplan

2 av 2

Antal rum

1

Planlösning

Kontoret har egen toalett, klädkammare och pentry. Här finns plats för 2-6 kontorsplatser beroende på verksamhet. Kontoret ligger i Malmgårdens västra del med utsikt mot Gamla Stan.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Patons Malmgård är nåbar via väg 222 från Nacka Värmdö. Från söderort: Södra länken, avfart Sickla och sedan följ vägen mot Stadsgården. Från norr/väst: Tag Söderleden / Stadsgårdsleden och sväng ner Tegelviksslingan vid Vikingterminalen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 20 4 797

Ekonomi

Hyra

4 797 kr/m²/år

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Omgivning/natur

Patons Malmgård ligger vid foten av Fåfängan med restaurang och utsiktsplats. Kontoret bjuder på en magnifik utsikt över inloppet till Stockholm. Promenadvägar / Joggingvägar finns utmed vattnet, över Danviksbron, hela Hammarby Sjöstad och så förstås Vita Bergsparken som ligger på gångavstånd.

Företag i närheten

I vår omedelbara närhet finns Logent som ansvarar för hamnlogistiken. De finns i Patons Malmgårds souterrängvåning och har egen ingång från hamnen. Vikingterminalen och Viking Line-båtar samt Kryssningsfartyg mestadels under sommarmånaderna. Hela området Barnängen såväl företag som restauranger ligger på gångavstånd. Likaså Vita Bergsparken och SoFo.

Parkeringsmöjligheter/garage

Vikingterminalens parkeringar kan nyttjas på Vikingterminalens villkor.

Närservice

Gångavstånd till Restauranger och Butiker på Folkungagatan / Bondegatan. Gångavstånd till Handelsbanken och Nordea. Hammarby Sjöstad på cykelavstånd / promenadavstånd. Till Sickla köpcenter tar det fem minuter med bil. Till Nacka Forum tar det 10 minuter med bil eller buss.

Kommunikationer

Samtliga Nackabussar samt buss 53 stannar vid hpl Londonviadukten. Därifrån är det två minuters gångväg till Patons Malmgård.

Vägbeskrivning

Sök på Wallrite på Google Maps och följ den vägbeskrivningen. Kör förbi ”förbjudet att passera för obehöriga”-skylten. Kör förbi Vikingterminalen och långtradarparkeringen. Ställ bilen på en av de fyra p-platser som finns direkt till höger framför långtradarparkeringen. En liten Gul skylt är klistrad på skylten för dessa fyra p-platser. Gå till det orangea huset, tag trappan som ligger utmed Patons Malmgårds norra vägg. Därefter, tag höger och gå trappan upp mellan det mindre huset (Lundins villa) och Patons Malmgård, som har två ytterdörrar. Det är den vänstra av dessa som vi använder som entrédörr.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är momsregistrerad. Kostnader för Bredband, EL och Städning tillkommer utöver hyran för själva lokalen.

Länkar

Sökhjälp