Skriv ut

Skapa PDF

Ö Hamngatan 52, Centrum

göteborg

Kontor med utsikt över Kungsportsplatsen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 135 - 135 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vill ni ha kontor mitt i stadens hjärta med utsikt över Kungsportsplatsen? Här är ett rumsindelat kontor med flera stora härliga glasväggar som gör att det blir ljust och kontoret känns luftigt och fräscht. Välkomna att boka tid för visning!

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 135 135

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt belägen fastighet med butiker, hotell, banker, restauranger och caféer några trappor ner från kontoret och kommunikationerna är utmärkta. Direkt invid fastigheten ligger de stora köpstråken Kungsgatan och Fredsgatan och ett stenkast bort finns till exempel Brunnsparken, Nordstan och Centralstationen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns gott om parkering i närområdet. Till exempel kan hyresgäster hyra p-plats genom att kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. I dess P-hus finns det även besöksparkering samtidigt som du i begränsad omfattning kan parkera på kringliggande gator.

Närservice

Butiker, restauranger och närservice finns på många platser i nära anslutning till denna fastighet. Närmaste köpcentrum är Arkaden, Kompassen och Nordstan som ligger på några minuters promenadavstånd där du finner all tänkbar service. Men i området runt fastigheten finns också Kungsgatans gångstråk eller den något längre bort belägna Kungsportsavenyn som har mycket att erbjuda.

Kommunikationer

Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik och SJ.Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Sökhjälp