Skriv ut

Skapa PDF

Grev Turegatan 30, Östermalm

stockholm

GT30 på Grev Turegatan i Stockholm är mer än bara fina kontor i bästa läge. Mycket mer. Du får en servicenivå som går utanpå det mesta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: Hyran faktureras kvartalsvis i förskott och ska erläggas innan påbörjat kvartal. Avtal ska ske skriftligen minst tre månader före den avtalade hyrestidens utgång.
Storlek: 30 m²
Karta

Information

Beskrivning

Stockholm har etablerat sig som en kreativ storstad. Maten, musiken och nyskapande start-ups har gett oss ett världsrykte och en stark attraktionskraft. Vi behöver ge plats för mer nyskapande. I utveckling, affärer och projekt. Och mat musik och möten. GT30 är den platsen. Med den service och kvalitet du behöver. Som medlem i GT30 har du tillgång till all service och alla tjänster du kan behöva för att du och ditt företag ska trivas. Här finns reception, worklounge, restaurang, bar, café, mötesrum, ateljé, ljudstudio, boutiquegym, garage och utomhuskontor. Trevlig personal tar hand om dina besökare, dina möten, dina bud, din bil, din cykel, dina kläder, din mat och dryck, ja till och med din kropp. Våra medlemmar får helt enkelt allt och lite till.

Utförande

Byggår

1969

Renoveringsår

2016

Våningsplan

5 av 6

Antal rum

28

Planlösning

Egen studio på femte våningen med utsikt mot innergård och Grev Turegatan i olika storlekar, allt från 9 kvm till 30 kvm. Vi erbjuder också medlemskap med loungeplatser i arbetslounge.

Teknisk information

Takhöjd

250 m

Uppvärmning

Ingår

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Mycket goda kommunikationer. Närhet till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Flertal busslinjer (se www.sl.se för mer info). En kort promenad bort ligger Stockholms Centralstation där pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar samt Arlanda Express passerar el

Ventilation

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 30

Ekonomi

Hyra

Hyran faktureras kvartalsvis i förskott och ska erläggas innan påbörjat kvartal. Avtal ska ske skriftligen minst tre månader före den avtalade hyrestidens utgång.

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Grev Turegatan 30 ligger bokstavligen ett stenkast från Stureplan, med utmärkt skyltläge ner mot Sturegallerian. Här har man all tänkbar service, med massor av butiker och restauranger precis utanför dörren. Dessutom finns det både restaurang och konferensservice i huset. Man kan helt enkelt inte sitta bättre.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage och cykelgarage

Närservice

Restaurang och bar - I direkt anslutning till entren och workloungen ligger en först-klassig restaurang. Här kan du slinka in på en god frukost eller lunch, äta finmiddag med kunder i chambre separée eller ta en välförtjänt AW i baren. Härifrån kan du också beställa catering till dina möten. Restaurangen har fullständiga rättigheter och håller öppet för allmänheten kl 07.00-01.00. Som medlem i GT30 har du dessutom extra bra priser i restaurangen. Café - Ta en fika i husets trevliga café, eller ta med dig kaffe och macka upp på kontoret eller ut till workloungen.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer. Närhet till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Flertal busslinjer (se www.sl.se för mer info). En kort promenad bort ligger Stockholms Centralstation där pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar samt Arlanda Express passerar el

Skyltläge

Synlig skylt i front desk och vid rummet.

Vägbeskrivning

100 m gångavstånd från Östermalms Tunnelbana - uppgång Grev Turegatan

Övrig information

Övrigt

Huset byggdes på sent 60-tal som huvudkontor för en numera fusionerad bank. Det byggdes för att skapa ett intryck. Marmor och granit, strama linjer och genomarbetade detaljer. Tidstypisk arkitektur av högsta klass. Huset ligger ligger lite insmuget på Grev Turegatan, ett stenkast från Stureplan. Nu har den den stora renovering som genomförts utvecklat husets kvalitéer och gjort plats för en i högsta grad modern arbetsplats. De övre planen hyrs ut till permanenta hyresgäster medan de nedre kommer att ge plats för nya verksamheter. Att ljudstudion har en diskret ingång kan komma att locka världskända stjärnor. Restaurangen kommer att servera högklassiga middagar med stjärnambitioner. Men framförallt finns här möjligheter för alla sorters möten och projekt. För skapande och nytänkande, på lång eller kort sikt. Och all service som krävs för både effektivitet och kreativitet.

Länkar

Sökhjälp