Skriv ut

Skapa PDF

Vretenvägen 13, Solna strand

solna

Mycket trevlig och ljus kontorslokal i bästa läget i Solna Strand. Reception och lounge i entrén. Lokalen har plats för upp till 26 medarbetare.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 397 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår: 1970

Våningsplan: 1

Planlösning: Lokalen är väldigt yteffektiv och har plats för upp till 26 medarbetare i öppet landskap. Mötes- och konferensrum samt samtalsrum. I fastigheten finns nyrenoverade duschar och omklädningsrum samt en av områdets populära restauranger Villa Wera.

Övrigt

Övrigt: Härifrån tar du dig även till T-banan under 20 sekunder. Välkommen på visning!

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 397

Omgivning

Omgivning/natur: Trevligt företagarområde med närhet till promenadstråk längs Bällstaån som leder hela vägen in till city.

Närservice: Ett flertal lunchrestauranger med olika inriktningar, varav en mycket uppskattad i fastigheten, finns i närheten. Bageri, Pressbyrå, bankomat, frisör och träningsmöjligheter finns i området. Övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna och Sundbyberg centrum.

Kommunikationer: Mycket bra kommunikativt läge med Solna strands tunnelbanestation belägen rakt över gatan. Ett flertal busslinjer går i området. Det går utmärkt att promenera till Sundbybergs station där pendeltåg, fjärrtåg och tunnelbana går. Läget är utmärkt för bilburna med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden, E4, E18 och Solnavägen. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.

Länkar

Sökhjälp