Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsesplanaden - Åsikten, Kungsängen

uppsala

Två lokaler om 179,5 m² respektive 71 m² är under uppbyggnad i Åsikten Södra 1 i Kungsängen!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 71 - 179 m²

Information

Beskrivning

Två lokaler om 179,5 m² respektive 71 m² är under uppbyggnad i Åsikten Södra 1 i Kungsängen! Lokalerna är lämpade för butik/kontor och kommer ha ett fantastiskt läge nära årummet och Uppsala stadspark med fina promenadstråk in till Uppsala centrum. Beräknat tillträde är kvartal 4 år 2018.

Utförande

Planlösning: Lokal nr 2 om 71 m² har en öppen planlösning med entré och skyltfönster ut mot Kungsängsesplanaden. Lokal 3 om 179,5 m² har fönster i tre väderstreck med större fönsterpartier och entré ut mot Kungsängsesplanaden. Båda lokalerna kommer ha vita målade väggar, vitt plocktak och parkettgolv. Det kommer vara trinettkök och en RWC med klinker.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 71 179

Omgivning

Omgivning/natur: Området har ett fantastiskt läge invid Fyrisån med bro över till Uppsalas lummiga stadspark med fina promenadstråk.Till stadskärnan går du på några minuter och det finns även bra service i Kungsängen /Industristaden.

Kommunikationer: Det är nära till Resecentrum som är navet för tåg- och busskommunikationer i Uppsala och endast någon minut med bil till Kungsängsleden som leder till E4:ans påfart i båda riktningarna.

Sökhjälp