Skriv ut

Skapa PDF

Östra Ågatan-Åsikten Södra 1, Kungsängen

uppsala

Tre lokaler under uppbyggnad i Åsikten Södra 3 i Kungsängen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 48 - 247 m²

Karta

Information

Beskrivning

Tre lokaler under uppbyggnad i Åsikten Södra 3 i Kungsängen. Lokalerna om 48 m² och 109,5 m² och 247 m² är lämpade för butik/kontor och kommer ha ett toppläge invid Fyrisån och Uppsalas lummiga stadspark med fina promenadstråk in till Uppsala Centrum. Planerat tillträde är kvartal 2 år 2020.

Utförande

Planlösning: Lokal nr 5 om 247 m² är en hörnlokal med fönster i två väderstreck och entré mot Östra Ågatan. Lokal nr 6 om 48 m² har en öppen planlösning md fönster och entré ut mot Östra Ågatan. Lokal nr 7 om 109,5 m² har en öppen planlösning med fönster och entré ut mot Östra Ågatan. Samtliga lokaler kommer ha via målade väggar, vitt plocktak och parkettgolv samt trinettkök och RWC. med klinker.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 48 247

Omgivning

Omgivning/natur: Området har ett fantastiskt läge invid Fyrisån med bro över till Uppsalas lummiga stadspark med fina promenadstråk. Till stadskärnan går du på några minuter och det finns även bra service i Kungsängen /Industristaden.

Kommunikationer: Det är nära till Resecentrum som är navet för tåg- och busskommunikationer i Uppsala och endast någon minut med bil till Kungsängsleden som leder till E4:ans påfart i båda riktningarna.

Sökhjälp