Skriv ut

Skapa PDF

Birger Jarlsgatan 41A, City

stockholm

Modernt kontor på Birger Jarlsgatan, några minuter ifrån Stureplan.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

468 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Mycket fin lokal med storrumslösning Bra indelning för extern- och intern del med representativa konferensrum och ett stort härligt hörnrum Högt upp i huset med fin utsikt och mycket ljus. Lokalen är nyrenoverad och i mycket fint skick Trevlig gård för luncher på sommarhalvåret Förråd om 18 kvm tillhör lokalen.

Utförande

Våningsplan

5

Övrigt

Övrigt

Med en entré i vardera ände av kontoret går det lätt att dela lokalen och underuthyra en mindre del som en separat lokal.

Övrigt

Ventilation

Mekanisk ventilation med kyld tilluft

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 468

Omgivning

Närservice

Kontoret ligger på Norrmalm, mitt emellan Stureplan och Jarlaplan. Den här delen av Norrmalm har blivit allt mer levande och populär då det har blivit större utbud av resturanger, caféer, gallerier m.m. Här råder ingen citystress, mer en cool stämning med små privata, personliga restauranger, caféer såsom Saturnus, Food, Babs, Martins gröna och O´learys sports bar m fl. och butiker med inredning, mat och antikviteter Närservice som bank m.m. finns också i direkt närhet till fastigheten. Inom gångavstånd på 3-4 minuters når man Stureplan med Sturegallerian som har ett stort utbud med större butikskedjor typ Zara och m.fl.

Kommunikationer

Fastigheten ligger med fem minuters promenad till T-bana Östermalmstorg, röd linje alternativt Rådmansgatan, grön linje och sju minuters promenad till Östra Station och Roslagsbanan och ytterstadsbussar. Busshållsplats finns direkt utanför entrén, här sta

Länkar

Sökhjälp