Skriv ut

Skapa PDF

Rubanksgatan 6, Knivsta

knivsta

Låglager på 240 kvm mitt i Knivsta industriområde.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

240 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är anpassad för lager och enbart för lager. Det är en port in och inget mer. Det går inte att få in någon bilverkstad eller liknande. Lätt att ta sig hit med bil eller lastbil.

Utförande

Antal rum

1

Övrigt

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Övrigt

Takhöjd

3,5 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 240

Omgivning

Omgivning/natur

AR Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde. Området är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för en mångfald av företag. I området finns redan ett 50-tal företag etablerade. Här finns också ett högklassigt konferenshotell och en bensinstation med servicebutik.

Närservice

Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferensområde. Där finns det hotell och spaanläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoilmackarna i området. Det finns även bygghandel i området.

Kommunikationer

Företagsparken AR ligger intill motorvägen E4 mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Vägbeskrivning

Från E4 avfart mot Knivsta, därefter till höger mot AR. Rubanksgatan är första till höger på företagsområdet.

Dokument

Länkar

Sökhjälp