Skriv ut

Skapa PDF

Kasernvägen 22, Företagsstaden I11

växjö

Kontorslokal i trävilla med karaktär.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 163 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Karta

Information

Beskrivning

Charmig vindsvåning i trävilla ger en personlig och avslappnad atmosfär. Egen ingång med veranda och två egna balkonger i öster respektive västerläge.

Utförande

Byggår

1917

Renoveringsår

2001

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 163

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Företagsstaden I11 som ligger i ett av Växjös mest expansiva områden i västra delen av centrum. Området är lättillgängligt med bil, flyg, cykel och kollektivtrafik med endast 1 km till centrum. Företagsstaden I11 är det fd regementet som nu fungerar som företagsby med ett 90-tal olika företag och ca 1200 anställda. På området finns också en del bostäder och förskoleverksamhet. Området rymmer 700 fria parkeringsplatser, gym och restaurang. Som hyresgäst hos Castellum har du också fri tillgång till WorkOUT - Sveriges första utomhuskontor! Naturreservatet Bokhultet som ligger i direkt anslutning gör det enkelt med en löparrunda eller avkopplande promenad. Granne till Företagsstaden I11 är Handelsplats I11 med många butiker samt Arenastaden där 15 olika sporter samsas i flera olika arenor.

Företag i närheten

Restauranger, gym, apotek och butiker.

Parkeringsmöjligheter/garage

Fri parkering på markerade platser.

Kommunikationer

Hit tar du dig lätt med bil, cykel eller buss. 2 km till Resecentrum med buss och tågförbindelser. Busshållplats precis utanför Företagsstaden I11.

Sökhjälp