Skriv ut

Skapa PDF

S:t Eriksgatan 63B, Kungsholmen

stockholm

Vindsvåning i St Erikspalatset nu ledig!

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra

3 000 kr/m²/år. Fastighetsskatt fn. 197,-/kvm samt moms tillkommer.

Storlek

300 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

En cool vindslokal i öppen planlösning med 6 meter takhöjd och med några arbets-och mötesrum samt ett stort konferensrum med fantastisk utsikt över Karlbergskanalen och St Eriksbron. Kök och pentry, 3 w/c, förråd samt en entré med plats för besök och reception.

Utförande

Byggår

1907

Renoveringsår

2013

Våningsplan

6

Planlösning

En cool vindslokal i öppen planlösning med 6m takhöjd och med några arbets-och mötesrum samt ett stort konferensrum med fantastisk utsikt över Karlbergskanalen och St Eriksbron. Kök och pentry, 3 w/c, förråd samt en entré med plats för besök och reception.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 300

Ekonomi

Hyra

3 000 kr/m²/år. Fastighetsskatt fn. 197,-/kvm samt moms tillkommer.

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen och Sankt Eriksbron. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad.

Närservice

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker och caféer.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Karlbergs pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 o 4:ans bussar.

Vägbeskrivning

Fastigheten har ett mycket bra läge med kort gångavstånd till Fridhemsplan med både blå och grön tunnelbanelinje. S:t Eriksplans tunnelbane station samt Karlbergs pendeltågsstation finns inom några minuters gångavstånd och flera busslinjer passerar S:t Eriksgatan (exempelvis linje 1, 3, och 4). Flyg bussen från Arlanda stannar vid S:t Eriksplan som är inom gångavstånd. Bilburna når enkelt E4:an

Dokument

Sökhjälp