Skriv ut

Skapa PDF

Ranhammarsvägen 28, Bromma Blocks & Ulvsunda Indus

bromma

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 316 - 316 m²
Karta

Information

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 316 316

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten Ranhammarsvägen 28 är belägen i Ulvsunda Industriområde, ett tidigare klassiskt industriområde med successivt ökat inslag av handel. Bromma är en närförort i Västerort inom Stockholms kommun och gränsar till Kungsholmen i öster, Mälaren och Kärsön i söder, Grimsta naturreservat i väster samt Spånga, Sundbyberg och Solna i norr. Orten har cirka 75 000 invånare och är välkänt för dess natursköna grönområden som ger goda möjligheter för natur- och fritidsaktiviteter. Bromma är även omtalat för Bromma flygplats som är Stockholmsområdets mest centrala flygplats.

Närservice

På gångavstånd ligger köpcentrumet Bromma Block och dess 80 butiker med möjlighet till shopping och serviceverksamheter såsom restauranger och caféer.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till fastigheten oavsett färdmedel. För resande med bil är det nära både E4 och E18 och det finns parkeringsplatser vid fastigheten. Kollektivtrafiken är väl uppbyggd i området. Busslinjerna 110, 112, 152 och 155 trafikerar området och en kortare promenad från fastigheten ligger tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda. Tvärbanan färdas på sträckan Alvik- Solna och tar er till Alvik eller Sundbybergs C på några minuter. I Alvik finns busslinjer, tvärbana samt tunnelbanans gröna linje och i Sundbyberg finns ett flertal busslinjer, T-banans blå linje samt access till pendeltåg. (Till Sundbybergs T- och pendeltågsstation från Stockholms central är det en resa på ca 10 minuter och därifrån åker tvärbanan i ca 5 minuter. ).

Dokument

Sökhjälp