Skriv ut

Skapa PDF

Tyggården 6E, I- 17 området

uddevalla

Ljust kontor med egen ingång och hiss.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 140 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljust kontor med egen ingång och hiss. Två mindre kontor och ett lite större med ett kontorslandskap i mitten. Pentry och toalett med dusch. Tillhörande förrådsutrymmen.

Utförande

Byggår

1913

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 140

Omgivning

Omgivning/natur

Ett centralt läge i östra delarna av Uddevalla, med gångavstånd till affärer, restauranger och övrig service.

Närservice

I Uddevalla kan du botanisera i allt från de små unika specialboutiquerna till de stora kedjorna och du kan vila benen på trevliga restauranger och små mysiga fik. ca 1,5 mil nordväst om Uddevallas centrum ligger Torp, ett av Sveriges största köpcentrum med över 80 butiker. I stadskärnan finns också ett rikt kulturutbud med flera museer och teatrar. Uddevalla har nära till naturen och havet där ett vackert fjordlandskap inbjuder till bad- och båtliv. I öster finns stora naturområden av skogar med vandringsleder och fiskesjöar. Uddevalla är ett regionalt centrum för handel och utbildning, men här finns också grafisk och verkstadsmekanisk industri.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig fram i Uddevalla. Flera busslinjer täcker praktiskt taget hela tätorten. Det går också att flyga direkt till Bromma från Trollhättan-Vänersborgs flygplats, som ligger strax utanför Trollhättan. Restiden är ungefär en timma och det finns flera avgångar per dag. Det går smidigt att ta sig till storstäder som Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Till Göteborg finns en förbindelse i timman med buss eller tåg och till Oslo tar man sig enkelt med E6-Expressen som passerar flera gånger per dag. Även till Köpenhamn finns flera avgångar per dag. Uddevalla har vidare en X 2000 förbindelse direkt Stockholm vilket innebär att resan till huvudstaden tar lite drygt tre och en halv timma. Att köra bil till de närbelägna städerna i området via Europaväg 6 tar mindre än en timme. Från Göteborg till Uddevalla tar bilresan ungefär en timma och från Oslo tar det ca två timmar.

Sökhjälp