Skriv ut

Skapa PDF

Lärlingsgatan 33, Teg

umeå

Har du planer på att etablera dig i Umeå eller letar du ny lokal?

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 500 - 5 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Planerad nyproduktion med en yta på upp till ca. 5000 kvm, med plats för en eller flera aktörer. Vi skräddarsyr lokalerna efter era behov. Fastigheten ligger på expansiva Östteg och byggnaden kommer att bli modern, klimatsmart och yteffektiv. Lämpar sig för kontor, lätt industri och transportrelaterad verksamhet. Tomten är på 19000 kvm och det finns utrymme för avställningsytor och större fordon. Var med och utforma fastigheten tillsammans med oss på Diös. Hyresgäster från 500-5000kvm. Inflyttning 2018-2019.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 500 5 000

Omgivning

Omgivning/natur

Öst-Teg industriområde

Närservice

I området, som ligger 8 minuter från centrala Umeå, finns flera andra större aktörer så som IKEA, Avion köpcenter, flygplats, restaurang och flertalet entreprenörer. Hotell och konferensmöjligheter finns också i närområdet.

Kommunikationer

Läget är gynnsamt, har god infrastruktur och ligger i direkt anslutning till E4 södra infarten.

Övrig information

Övrigt

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Dokument

Lärlingsgatan 33
Sökhjälp
Smygtitta