Skriv ut

Skapa PDF

Engelbrektsgatan 28, Avenyn

göteborg

Klassisk kontorslokal på plan 3. Nyrenoverad lokal med högt i tak och trevlig mix av traditionell stil och moderna kontorslösningar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 325 m²
Karta

Information

Beskrivning

Denna klassiska kontorslokal på plan tre erbjuder 325 nyrenoverade kvm med representativa rum med stuckaturer, öppna spisar och högt i tak. Kontoret har en trevlig mix av traditionell stil och moderna kontorslösningar. Fastigheten byggdes 1929 och har en vacker fasad med ljus puts och klassiska detaljer. Entré och trapphus har bevarade detaljer från ursprungsåret. Välkommen på visning!

Utförande

Byggår

1929

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 325

Omgivning

Omgivning/natur

Säg Avenyn, och alla vet att det handlar om Göteborg paradgata. Vårt eleganta turiststråk med breda trottoarer som leder en upp till Götaplatsen och Poseidonstatyn. Här ligger ett par av stadens högklassiga hotell, butiker i alla former och ett brett utbud av stiliga kaféer och restauranger. Engelbrektsgatan,kanske den största av Avenyns tvärgator, är en del av Avenyområdet.

Kommunikationer

Engelbrektsgatan och Avenyområdet är lättillgängligt oavsett hur man väljer att transportera sig dit. Kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.

Sökhjälp