Skriv ut

Skapa PDF

Norra Malmvägen 143, Häggvik

sollentuna

Sollentunas bästa kontorshus!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 5 000 - 14 129 m²
Karta

Information

Beskrivning

Häggvik Connect är en profilfastighet med bästa skyltläge belägen i Södra Häggvik. Här ansluter man snabbt med bil till vägnätet och vidare mot hela Stockholm. Du tar dig också in till centralen med pendeltåget på bara 20 min. Vi erbjuder hög kontorsstandard och en effektiv produkt som kan tillträdas under 2017.

Utförande

Byggår

2002

Planlösning

Tack vare de svängda våningsplanen har du alltid kontakt med ljuset och skillnaden mellan inne och ute suddas ut.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 000 14 129

Omgivning

Omgivning/natur

Här sjuder av liv, med många företagare och handelsplatser, blandat med fina naturområden och kulturaktiviteter. Sollentuna centrum, Stinsen köpcentrum, Järvafältet och Edsvik konsthall, är bara några exempel. Sollentuna växer hela tiden och just nu pågår en stadsomvandling där de centrala delarna av Sollentuna byggs ut och får ny karaktär.

Närservice

Inom promenadavstånd finner du Stinsens shoppingcenter vars affärsidé är att erbjuda närmare, vänligare och bättre shopping. Här kan du välja mellan flera olika butiker, restauranger och caféer i en fräsch och lättnavigerad miljö i två plan. Alla är välkomna och alla kan hitta något på Stinsen i Häggvik.

Kommunikationer

Pendeltåget går snabbt, på 20 min kommer du in till Centralstationen. Promenaden till tågstationen är inte mer än 500 m. För att underlätta ytterligare i Södra Häggvik planerar kommun för en ny entré till stationen.

Sökhjälp