Skriv ut

Skapa PDF

Mölndalsvägen 93, Krokslätt

göteborg

Här erbjuds ni ett modernt kontorsindelat kontor med fönster i två väderstreck.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 390 m²
Karta

Information

Beskrivning

Befintlig planlösning består av nio kontorsrum i olika storlekar med inslag av konferensrum/grupprum. Öppet och rymligt pentry/paus mitt i lokalen. I övrigt finns två wc, städ och förråd. I huset finns en välkänd och mycket omtyckt lunchrestaurang och många fler finns i i området. Direkt närhet till ICA Maxi och Willys för den som vill effektivisera vardagens sysslor. Även friskvård och gym finns på gångavstånd. Allmänna kommunikationer stannar utanför huset. Parkering sker i låst garage eller i närområdet. Mölndalsvägen ligger väl synligt från E6 och Svenska mässan och Liseberg finns inom några minuters räckhåll. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter och till Landvetter flygplats ca 16 minuter. Välkomna på visning!

Planlösning

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 390

Omgivning

Omgivning/natur

Mölndals dalgång är ett expansivt utvecklingsområde som genomgår en stor förändring. I stråket från Korsvägen/svenska mässan till Mölndals centrum uppförs kontor och bostäder i kollektivtrafiknära läge.

Närservice

I området finns ett stort utbud av service i form av lunchrestauranger, matbutiker, gym och hotell. ICA Maxi ligger på andra sidan Mölndalsvägen, Best western hotel Mektagonen ett stenkast bort och den populära lunchrestaurangen Mr. Johanssons i fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med både bil, spårvagn och buss. Med spårvagn 2 och 4 utanför dörren tar man sig på 10 minuter till Göteborg C. Närheten till E6/E20 gör resan kort om man kommer från flyget på Landvetter Flygplats.

Sökhjälp