Skriv ut

Skapa PDF

Jöns Rundbäcks Plats 6, Hisingen

göteborg

Butiks- eller kontorslokal mitt i Kvillebäcken nära Backaplan.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Kontor

Hyra

2 000 kr/m²/år

Storlek

63 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Var med och skapa en central mötespunkt mitt i Göteborgs nya gröna stadsdel - Kvillebäcken. Här samsas 2000 nya lägenheter med kontor, butiker och en rad andra verksamheter. Vid Jöns Rundbäcks Plats finns det i dag café/bar, sushi, frisör, tatuerare och skönhetsklinik. Lokalen ligger i markplan och har stort skyltfönster ut mot torgytan. I lokalen finns det möjlighet att koppla upp sig mot Framtidens Bredband. Wc och pentry finns. Vi söker en verksamhet med tydlig miljöprofil.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 63 2 000

Ekonomi

Hyra

2 000 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Kvillebäcken är första etappen i planen att förvandla Backaplansområdet till en del av Göteborgs city. Stadens centrum kommer de närmaste åren att breda ut sig över älven och hela området från Ringön till Vågmästareplatsen förnyas. Precis intill Kvillebäcken ligger Backaplan som är en av Göteborgs största köpcentrum. Läs mer på www.kvillebacken.se.

Närservice

Inom gångavstånd ligger Backaplan, Wieselgrensplatsen och Kvilletorget som erbjuder ett rikt utbud av handel och service till närområdet.

Kommunikationer

Från Kvillebäcken tar det cirka tio minuter att promenera till Göta älvbron och Norra älvstrandens trivsamma kajer. Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är navet i kollektivtrafiken för den här delen av Hisingen. Med spårvagnen tar det bara fem minuter till Centralstationen.

Sökhjälp