Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Eriksgatan 63B, Kungsholmen

stockholm

Bra hyresgäster förtjänar det bästa!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 5 400 kr/m²/år. Fastighetsskatt fn. 197,-/m2 samt moms tillkommer.
Storlek: 248 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

En superläcker vindslokal om ca 248m2 i ordningsställs just nu och blir inflyttningsklar till sommaren. Lokalen är belägen högst upp i vackra och anrika Sankt Erikspalatset och kommer att ha en fantastisk utsikt över delar av Vasastan och Kungsholmen. Lokalen som har ett vackert stavparkett golv kommer att ha en blandad planlösning med både en stor öppen yta med 6m takhöjd och ett flertal rum med utsikt över Karlbergskanalen och Karlbergs slott. Utöver detta kommer det att finnas både konferens- och samtalsrum, ett välutrustat pentry, tre wc (varav en med dusch).

Planlösning

Utförande

Byggår

1907

Renoveringsår

2018

Våningsplan

9

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

En mycket fin och välplanerad vindslokal belägen högst upp i vackra och anrika Sankt Erikspalatset med en fantastisk utsikt över delar av Vasastan och Kungsholmen. Lokalen som har ett vackert stavparkett golv kommer att ha en blandad planlösning med både en stor öppen yta med 6m takhöjd och ett flertal rum med utsikt över Karlbergskanalen och Karlbergs slott. Utöver detta kommer det att finnas både konferens- och samtalsrum, ett välutrustat pentry, tre wc (varav en med dusch).

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 248

Ekonomi

Hyra

5 400 kr/m²/år. Fastighetsskatt fn. 197,-/m2 samt moms tillkommer.

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad.

Närservice

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker och caféer.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Citybanans station Odenplan samt till hållplatser för 1, 2, 3 o 4:ans innerstadsbussar.

Vägbeskrivning

Fastigheten har ett mycket bra läge med kort gångavstånd till T-bana Fridhemsplan och S:t Eriksplan samt ett flertal innerstadsbussar (1,2, 3 o 4). Flygbussen från Arlanda stannar vid S:t Eriksplan som är inom gångavstånd.

Dokument

Sökhjälp