Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Eriksgatan 63B, Kungsholmen

stockholm

Bra hyresgäster förtjänar det bästa!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 5 400 kr/m²/år. Fastighetsskatt fn. 197,-/m2 samt moms tillkommer.
Storlek: 248 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

En superläcker och helt nyrenoverad vindslokal om ca 248m2. Lokalen är belägen högst upp i vackra och anrika Sankt Erikspalatset och har en fantastisk utsikt över delar av Vasastan och Kungsholmen. Det vackra stavparkettgolvet och de synliga takbjälkar tillsammans med den fantastiska takhöjden gör att denna lokal är unik i sitt slag och mycket attraktiv för företag som vill sticka ut och göra intryck. Lokalen består av mestadels öppna ytor samt ett flertal rum i varierande storlekar som kan användas som projekt- eller konferensrum. Utöver detta finns ett välutrustad pentry samt tre wc varav ett med d/wc Måste bara ses!

Planlösning

Utförande

Byggår

1907

Renoveringsår

2018

Våningsplan

9

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lokalen är belägen högst upp i vackra och anrika Sankt Erikspalatset och har en fantastisk utsikt över delar av Vasastan och Kungsholmen. Det vackra stavparkettgolvet och de synliga takbjälkar tillsammans med den fantastiska takhöjden gör att denna lokal är unik i sitt slag och mycket attraktiv för företag som vill sticka ut och göra intryck. Lokalen består av mestadels öppna ytor samt ett flertal rum i varierande storlekar som kan användas som projekt- eller konferensrum. Utöver detta finns ett välutrustad pentry samt tre wc varav ett med d/wc.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 248

Ekonomi

Hyra

5 400 kr/m²/år. Fastighetsskatt fn. 197,-/m2 samt moms tillkommer.

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad.

Närservice

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker och caféer.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Citybanans station Odenplan samt till hållplatser för 1, 2, 3 o 4:ans innerstadsbussar.

Vägbeskrivning

Fastigheten har ett mycket bra läge med kort gångavstånd till T-bana Fridhemsplan och S:t Eriksplan samt ett flertal innerstadsbussar (1,2, 3 o 4). Flygbussen från Arlanda stannar vid S:t Eriksplan som är inom gångavstånd.

Dokument

Sankt Eriksgatan 63B
Sökhjälp