Skriv ut

Skapa PDF

S:t Eriksgatan 63, Kungsholmen

stockholm

Bra hyresgäster förtjänar det bästa!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 4 300 kr/m²/år. Fastighetsskatt fn. 197,-/kvm samt moms tillkommer.
Storlek: 252 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontor på 252 kvm. Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. En mycket fin och välplanerad lokal med bra takhöjd och vackert stavparkettgolv. Lokalen passar utmärkt för verksamheter som önskar både storrumslösningar och öppen yta för kontorslandskap och erbjuder även några mindre mötes- och tysta rum. Ett välutrustat pentry, tre wc (varav ett med dusch).

Utförande

Byggår

1907

Renoveringsår

2013

Våningsplan

1

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

En mycket fin och välplanerad lokal med bra takhöjd och vackert stavparkettgolv. Lokalen passar utmärkt för verksamheter som önskar både storrumslösningar och öppen yta för kontorslandskap och erbjuder även några mindre mötes- och tysta rum. Ett välutrustat pentry, tre wc (varav ett med dusch).

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 252

Ekonomi

Hyra

4 300 kr/m²/år. Fastighetsskatt fn. 197,-/kvm samt moms tillkommer.

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad.

Närservice

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker och caféer.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Karlbergs pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 o 4:ans bussar.

Vägbeskrivning

Fastigheten har ett mycket bra läge med kort gångavstånd till Fridhemsplan med både blå och grön tunnelbanelinje. S:t Eriksplans tunnelbane station samt Karlbergs pendeltågsstation finns inom några minuters gångavstånd och flera busslinjer passerar S:t Eriksgatan (exempelvis linje 1, 3, och 4). Flyg bussen från Arlanda stannar vid S:t Eriksplan som är inom gångavstånd. Bilburna når enkelt E4:an

Dokument

Gå runt i lokalen

Sökhjälp