Skriv ut

Skapa PDF

Sveavägen 20, City

stockholm

Öppen planlösning med nya moderna ytor i bästa läge. Ligger på plan 7 med ca 55 arb platser. Ledig omgående. Förmånlig hyra.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 683 m²
Karta

Information

Beskrivning

Representativt och modernt kontor på plan 7 med genomgående stavlimmad ekparkett och infälld belysning i undertaket. Stora fönster i fyra väderstreck. Öppen planlösning för upp till 54 personer samt några mötesrum. Lokalen har två duschar i ett enskilt rum. Nytt pentry kommer iordnignsställas till nästa hyresgäst. Fastigheten har en representativa entré och ljusgård med reception som bl a hjälper till med besökshänvisning, catering och även ansvarar för fastighetens café och restaurang. Som hyresgäst kan man utan kostnad disponera tre mötesrum, samt ett stort konferensrum för upp till 30 personer i bionsittning. Dessa återfinns i entréplan och bokas via receptionen. Ledig omgående. Kan hyras med reducerad hyra ca drygt 2år. Centralt läge i city, mitt emot Hötorget och Stockholms konserthus. Kommunikationer Utbudet av kollektiva färdmedel är mycket gott. Närmaste tunnelbanestation är gröna linjens Hötorget som har uppgång i direkt anslutning till fastigheten på Sveavägen 20. Stockholms centralstation ligger endast 10 minuters promenad från fastigheten.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 683

Omgivning

Närservice

I fastighetens ljusgård finns café och reception. Ut mot Malmskillnadsgatan ligger en restaurang. Hyresgäster har fri tillgång till fyra konferensrum i varierande storlekar.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation är gröna linjens Hötorget som har uppgång i direkt anslutning till fastigheten på Sveavägen 20. Stockholms centralstation ligger endast 10 minuters promenad från fastigheten.

Sökhjälp