Skriv ut

Skapa PDF

Färögatan 5, Kista

kista

Trevlig lokal i centralt läge i Kista som lämpar sig väl som butikslokal, showroom, kontor eller liknande.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 609 m²
Karta

Information

Beskrivning

Endast ett stenkast från Kista Galleria finner ni denna ljusa lokal med stora fönsterpartier i markplan. Lokalen har generös takhöjd och har till största delen öppen planlösning men kan anpassas efter hyresgästens önskemål. Lokalen lämpar sig inte för restaurangverksamhet.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 609

Omgivning

Omgivning/natur

I dag befinner sig Kista i en expansiv fas gällande såväl kommersiell verksamhet, bostäder och butiker. Vårt mål är att omvandla Kista till en urban blandstad. Kista Science City är känt som ett ledande område i Sverige inom informations– och kommunikationsteknologi (ICT) med nära 10 000 företag och 75 000 anställda. Här verkar företag som bland annat Ericsson och Tele 2. I området finns Kista Galleria som erbjuder allt ifrån högklassiga modebutiker till Sveriges största restaurangtorg. Därtill finns ytterligare lunchrestauranger med hög kvalitet längs med Kistagången och den sprudlande mötesplatsen Arne Beurlings Torg dit många företag i området går för en trevlig lunch. Här finns också Victoria Tower som ligger i direkt anslutning till Kistamässan.

Närservice

Endast 2 minuters promenad från lokalen finns ett av Stockholms största köpcentrum, Kista Galleria, där all möjlig tänkbar service erbjuds. Kista Galleria med sin Food-Court har Sveriges största restaurangtorg med ett 20-tal restauranger. Förutom en bra butikmix och många restauranger, finns post, bank, mataffär, apotek, biograf, vårdcentral bio och systembolag. Kista Galleria stoltserar i dagsläget med generösa öppettider, 10:00-21:00.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Kista är goda gällande såväl tunnelbana som pendeltåg och buss. Med pendeltåget (station Helenelund) tar man sig smidigt till bland annat Arlanda, Uppsala samt Stockholm City. För den bilburne är förbindelserna goda i både norr-södergående riktning samt i öst-västlig riktning. Kista ligger nära E4:an och E18.

Dokument

Sökhjälp