Skriv ut

Skapa PDF

Torshamnsgatan 39, Kista

kista

Ny totalrenoverad lokal till mycket förmånligt hyra. Först till kvarn!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 307 m²
Tillträde: Omg eller enl överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

MÖJLIGHET: Vi har nu kommit överens med hyresgästen som vill kliva ur sitt kontrakt på denna lokal om att vi får bjuda marknaden på en mycket förmånlig hyra. Så är ni ett företag som söker en topprenoverad lokal till ett bra pris, hör då av er till oss så fort som möjligt. Omgående inflytt då lokalen idag står tom. BESKRIVNING: Ljus och genomgående kontorslokal som inrymmer ett flertal mötes-och samtalsrum. Lokalen har fina inredningsdetaljer såsom partiellt inredd undertak med fina putsmaterial. Vidare inrymmer lokalen ett fint pentry samt ett stort kök med matplats för 10-12 personer. Lokalens utformning är i huvudsak anpassad för kontorsverksamhet i öppet landskap, men går att anpassa så att vissa mindre mötesrum blir kontor. OM FASTIGHETEN: I vår fastighet nordicForum i Kista samlas människor med höga ambitioner och stark tro på framtiden. Här finns arbetsglädje och en övertygelse om att framgång föder framgång. En flytt hit är en flytt framåt. I våra lokaler sitter företag inom så vitt skilda branscher som IT, bilsäkerhet, förnybar energi och vin. Gemensamt för alla är att de har siktet inställt på framtiden. Kontoren har flexibla planlösningar med ljusinsläpp från flera håll. Arbetsplatserna kan formas efter de önskemål ni har, och de behov som uppkommer längs vägen. 2014 erhöll nordicForum GreenBuilding-certifiering, som är en kvalitetsmärkning för energieffektiva fastigheter.

Utförande

Våningsplan

6 av 10

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 307

Omgivning

Omgivning/natur

Kista Science City är en kreativ smältdegel. Här träffas företagare, forskare och studenter på ett naturligt sätt. Har du kontor i Kista arbetar du inte utanför Stockholm - du befinner dig i ett av världens viktigaste centrum för utveckling. Kista brukar kallas Stockholms tillväxtmotor. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i. Strax norr om Stockholm hittar du denna internationella mötesplats.

Parkeringsmöjligheter/garage

P-platser finns i både kall- och vamrgarage

Närservice

En central reception hälsar hyresgäster välkomna och tar emot besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns även konferensanläggning, restaurang, ett trevligt café och gym.

Kommunikationer

7 minuter till T-bana och pendeltåg samt att flygbussarna nu går igenom Kista och stannar på ett flertal ställen.

Skyltläge

Utmärkt skyltläge mot Torshamnsgatan

Dokument

Länkar

Sökhjälp