Skriv ut

Skapa PDF

Företagsvägen 2, Mölnlycke

mölnlycke

Fin lokal i expansiva Mölnlycke Företagspark.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 113 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda ett fint kontor i Mölnlycke Företagspark. Fastigheten nås enkelt med bil och till Landvetter flygplats tar det endast ett par minuter. Lokalen består av 113 kvm och är belägen på plan 3, näst högst upp i fastigheten. Till fastigheten hör en gemensam terrass med relaxavdelning för fastighetens hyresgäster.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 113

Omgivning

Omgivning/natur

Mölnlycke Företagspark ligger på ett strategiskt läge mellan Göteborgs centrum och Landvetter flygplats. Läget är naturskönt med skog, kullar och utsikt över Rådasjön. En dryg kilometer bort ligger Råda Säteri, känt för högklassiga affärsluncher och konferenser.

Närservice

På 3 minuters bilväg ligger Mölnlycke Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och serviceställen. På närbelägna Råda Säteri och Hällnäs Restaurang finns det möjlighet till både affärsluncher, konferenser och julbord.

Kommunikationer

Det går snabbt att komma ut på E20, E6 och väg 40, en påfart till motorvägen ligger alldeles intill företagsparken. Busshållplasten Mölnlycke företagspark ligger precis utanför fastigheten. In till Göteborg Centrum tar det ca 15 minuter med buss. Flygbussar från Landvetter går flera gånger i timmen och tar ca 40 minuter.

Sökhjälp