Skriv ut

Skapa PDF

Röntgenvägen 2, Solna strand

solna

Unik lokal i entréplan med över 4 meter i takhöjd. Perfekt för butik/kontor/showroom. Här finns även gym, restaurang och konferensmöjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 275 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1972

Planlösning

Flexibel och yteffektiv planlösning med pelarkonstruktion som lämpar sig utmärkt för öppna kontorslösningar med kontor i mittkärnan.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 275

Omgivning

Omgivning/natur

Nära till shopping och restauranger i Sundbyberg samt till lugna promenadstråk längs Bällstaån några minuter bort.

Närservice

I fastigheten ligger den mycket populära Restaurang S och här finns även en konferensanläggning där det största mötesrummet tar upp till 150 personer. På entréplanet finns en för fastigheten gemensam reception som erbjuder FM-tjänster i form av bland annat; kemtvätt, skrädderi, skomakeri och bildäcksbyte. I källarplanet finns ett gym/motionshall. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar och även gym, bankomat och Pressbyrå. Till Sundbyberg tar det cirka fem minuter att promenera och här finner du all övrig service.

Kommunikationer

Kommunikationsläget kan knappast vara bättre. Några minuters promenad bort finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. Sommartid kan du även ta båt till jobbet som går från Riddarholmen via Alvik till Solna strand och är gratis för Humlegårdens hyresgäster.

Övrig information

Övrigt

Mycket bra skyltläge.

Länkar

Sökhjälp