Skriv ut

Skapa PDF

Röntgenvägen 2, Solna strand

solna

Unik lokal i entréplan med över 4 meter i takhöjd. Perfekt för butik/kontor/showroom. Här finns även gym, restaurang och konferensmöjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 2 275 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår: 1972

Planlösning: Flexibel och yteffektiv planlösning med pelarkonstruktion som lämpar sig utmärkt för öppna kontorslösningar med kontor i mittkärnan.

Övrigt

Övrigt: Mycket bra skyltläge.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 275

Omgivning

Omgivning/natur: Nära till shopping och restauranger i Sundbyberg samt till lugna promenadstråk längs Bällstaån några minuter bort.

Närservice: I fastigheten ligger den mycket populära Restaurang S och här finns även en konferensanläggning där det största mötesrummet tar upp till 150 personer. På entréplanet finns en för fastigheten gemensam reception som erbjuder FM-tjänster i form av bland annat; kemtvätt, skrädderi, skomakeri och bildäcksbyte. I källarplanet finns ett gym/motionshall. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar och även gym, bankomat och Pressbyrå. Till Sundbyberg tar det cirka fem minuter att promenera och här finner du all övrig service.

Kommunikationer: Kommunikationsläget kan knappast vara bättre. Några minuters promenad bort finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. Sommartid kan du även ta båt till jobbet som går från Riddarholmen via Alvik till Solna strand och är gratis för Humlegårdens hyresgäster.

Länkar

Sökhjälp