Skriv ut

Skapa PDF

Köpmangatan 10, Centrum

sundsvall

Med ljusinsläpp från tre håll och fina ljusa ytskickt är detta en perfekt lokal för det medelstora företaget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 300 - 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljus fin lokal om 300 m2 beläget på 4e våningen med entré Tullg. Med ett härligt ljusinsläpp från tre håll och med lokalens välvårdade ytskikt är detta en trivsam lokal för det medelstora företaget. Lokalen består av flertalet cellkontor med glaspartier som avgränsar ut mot korridor vilket ger en känsla av rymd och ljus. I lokalens centrum i ansutning till entrén återfinns en stor trevlig möblerbar yta för sociala möten. Pentry och wc anpssas efter er verksamhet vilket ger stora möjligheter att påverka utformningen av lokalen. Fastigheten har en vacker entré i marmor bevarat från SCA- tiden.

Utförande

Våningsplan

4

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 300 300

Omgivning

Omgivning/natur

Sundsvall har med sina omkring 100 000 invånare ett levande stadsliv med evenemang, kultur, shopping, restauranger och kaféer. Stenstan är Sundsvalls vackra stadskärna från sent 1800-tal där Norrland möter Europa med praktfulla stenhus, dekorerade fasader, det stora torget och fontäner. Med sin levande stadskärna med puls och liv såsom shopping, restauranger och kultur återfinns även rofullda miljöer såsom grönområden, parker, havet med småbåtshamn, Selångersån samt friskvårdsmöjligheter.

Närservice

I området finns ett stort och brett utbud av både offentlig och kommersiell service såsom livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, gym, apotek, systembolag samt biografkomplex och hotell.

Kommunikationer

Fastigheti ett centralt läge kommunikationsmässigt, med nybyggd E4, resecentrum med tågstation och busshållsplats utanför huvudentrén. Till Sundsvall-Timrå Airport är det ca 20 minuters transport samt med en promenad på drygt 5 minuter nås Bussnav. Fastigheten ligger i anslutning till E4:ans södra infart vilket ger en hög tillgängligheten via bil samt flertalet offentliga.

Övrig information

Övrigt

Ljus öppen lokal om 300 m2 med fina ytskick, fönster åt tre väderstreck, härlig utsikt, i aktivt läge på Köpmangatan i anrik fastighet fd. SCA:s huvudkontor. Lokalen nås från entré Tullgatan 18.

Dokument

Sökhjälp