Skriv ut

Skapa PDF

Kaserntorget 5, Centrum

göteborg

Mycket ljus och mixad planlösning mitt i centrum med en liten innergård.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 596 m²
Tillträde: Efter överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ett modernt och trivsamt kontor i city med egen uteplats mot innergård! I hörnet med adress Kaserntorget kan vi erbjuda ett modernt och mixad kontorslokal med både öppna ytor, mötesrum i varierande storlekar samt några egna kontorsrum. Ett väldigt trevligt hörnläge som ger en fin ljus känsla till samtliga arbetsplatser. Kontoret har många fönster och i alla väderstreck, textilmattor i ytor där arbetsplatserna är belägna, ljudabsorbenter i taket och fina glaspartier för att ge ljus in i mötes- och kontorsrummen. En lokal med genomgående moderna materialval. Den före detta intern trappan kan byggas om till en modern och funktionell gradäng för spontana möten i pentrydelen. Här finns även en dusch med omklädningsdel att tillgå. Samtliga wc:n i lokalen har stilrena material med klinker och kakel i ljusgrå nyans. Under hösten kommer entrén genomgå en förändring. Här kommer en välkomnande och trivsam mossvägg samt en sittdel i moderna trämaterial möta besökare och våra kunder.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 596

Omgivning

Omgivning/natur

Mitt i händelsernas centrum med mycket butiker och restauranger.

Närservice

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till de populära gatorna Magasinsgatan, Vallgatan och Kungsgatan där det finns ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger mm.

Kommunikationer

Här finns ett flertal hållplatser på gångavstånd t.ex. Domkyrkan, Grönsakstorget, Järntorget och Stenpiren. Centralstationen är belägen på ca 7 minuters gångavstånd.

Sökhjälp