Skriv ut

Skapa PDF

Hyllie Boulevard, Hyllie

malmö

Eminent - Sveriges första Well-certifierade byggnad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 250 - 2 700 m²
Karta

Information

Beskrivning

Att människor som mår bra presterar bättre är ett välkänt faktum. Därför bygger vi Eminent - den första kontorsbyggnaden i Sverige som ska certifieras enligt The WELL Building Standard, den enda internationella byggstandarden som väger in människors välbefinnande i arbetslivet. Eminent standard. Luft, vatten, ljud, ljus, kost, motion och välbefinnande. Det är de sju delar som tillsammans utgör den helhet i en byggnad som får människan att mår bra och tillika de områden som Well-certifieringen handlar om. - Vi tillbringar 90 procent av vår tid inomhus om du ska tillbringa så mycket tid i en byggnad så måste det vara ett trevligt ställe. Varje arbetsgivare tjänar på att ge sin personal en bra arbetsmiljö. Det handlar inte bara om att Eminent bidrar till en sjukdag mindre hos dina medarbetare utan kanske att de får möjlighet att ge ytterligare en bra idé, ett bra beslut - och vad kandet innebära för din kund och din affärsverksamhet. En snäll kontorsbyggnad Daniel Hohenthal, Kanozi arkitekter, skapade tidigt bilden av Eminent som en vänlig kontorsbyggnad. - Vi hade ett motto, ett citat från Pippi Långstrump, när vi arbetade med Eminent: Den som är stor och stark måste också vara väldigt snäll. En kontorsbyggnad som är snäll mot sina brukare, genom små gester i designen. Eminent läge. Eminent är centralt placerat i Hyllie, tolv minuter från Nordens största flygplats och med Malmö, Köpenhamn och Lund några tågstationer bort. Eminent hållbarhet. Öresundsregionens mest hållbara stadsdel har höga miljömålsättningar. 100 % av energin i Hyllie blir förnybar. Miljön är ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbar. Och utöver Well har Eminent såklart högsta miljöklass, Miljöbyggnad Guld. Eminent flexibilitet. I entréplanets "Coffice"-lokaler varvas reception, kafé, möten och plats för arbete. Övriga plan erbjuder möjligheter för såväl storföretaget som för det lilla kontoret att designa sina kontor så det passar verksamheten. Eminent nätverkande. Eminent är anpassat för modernt nätverksföretagande där naturliga träffpunkter, spetsteknik och expansionsmöjligheter är en självklarhet. • Sex våningsplan på 1 620 m² vardera • Byggstart juni 2017 - inflyttning januari 2019 • Hyr en arbetsplats eller flera våningsplan • Utekontor på takterass eller innegården • P-hus strax intill – 60 p-platser i källaren - cykelparkering i huset • Miljöbyggnad Guld Vill ni läsa mer om eminent kan ni göra det på castellums hemsida eller på eminentihyllie.se. Där finns även några små korta videoklipp som beskriver WELL och Eminent.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 2 700

Omgivning

Omgivning/natur

I området Hyllie finns kontor, bostäder, multiarenan Malmö Arena, mässanläggningen Malmömässan och köpcentrumet Emporia. Här finns och planeras för all tänkbar service som Hyllie behöver i dag och i framtiden.

Närservice

Emporia köpcentrum ligger ett stenkast bort och erbjuder shopping, lunchmöjligheter och även matvarubutiker om du vill handla hem mat efter jobbet.

Kommunikationer

400 meter till Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer, och är väl synlig i området.

Länkar

Sökhjälp